Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İçişleri Bakanı Soylu, İstanbul'da çocuklarla Boğaz turu yaptı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye tam bağımsızlık yolunda ilerliyor. Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan tam bağımsızlık bayrağının bugünkü bayraktarıdır. Gelecek nesillere çok güçlü bir Türkiye bırakıyor. Biz nasıl 100 yıl önceye dua ediyorsak, inanıyorum ki 100 yıl sonra da bugünlere dua edecekler." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, İstanbul’da çocuklarla Boğaz turu yaptı
Soylu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sarıyer İlkokulu öğrencileriyle İstanbul Boğazı'nda tekne turu yaptı.Çocuklarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Soylu, hatıra fotoğrafı çektirdi. Soylu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Soylu, 23 Nisan'ın Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından hem Türkiye hem de dünya çocuklarına hediye edilen bir bayram olduğunu söyledi.
Soylu, 23 Nisan 1920'nin Meclisin açılış tarihi olduğunu ifade ederek, "Ülkemiz, milletimiz için çok zor dönemlerde, çok zor zamanlarda, çok güçlü bir adım. O güçlü adamın bize o günden itibaren sorumluluk verdiği, sorumluluk taşıttırdığı ve bugüne kadar herkesin o sorumlulukla beraber ülkemizi götürdüğü, bundan sonra da büyük görevlerimizin, büyük sorumluluklarımızın olduğu güçlü bir adım." diye konuştu.
Bütün Türkiye'nin bugün bu adımın ne kadar önemli olduğunu bilerek bunu takip ettiğini vurgulayan Soylu, cumhuriyete, demokrasiye, ülkenin birliğine, inanç, gelenek ve göreneklerine sahip çıkmanın temel görevleri olduğunu ifade etti.
"Türkiye tam bağımsızlık yolunda ilerliyor"
Bakan Soylu, bağımsızlık ve özgürlüğün önemine işaret ederek, şöyle konuştu: "Bunun kıymetini biliyoruz ve bunun kıymetini yarına taşıyoruz. Sakarya'da çıkan gazımız da bunun en önemli nişanelerinden bir tanesi. Bağımsızlık olmazsa bu gaz çıkmaz. Dün Gabar'da 1 petrol kuyusundan petrol çıktı. Bu bizim için büyük bir müjde, uzun zamandır bekliyorduk, diğerlerinden çıkmıştı. Türkiye gravitesi çok yüksek bir petrolle karşılaşıyor. Bu, bizim için bir bağımsızlık sembolü. İnsansız hava araçları, TCG Anadolu gemisi, otomobilimiz, yapılan köprüler, havalimanlarımız bağımsızlık sembolü. Hem gelişme sembolü, hem bağımsızlık sembolü. Bizim gelecek nesillerimiz bizim için birer bağımsızlık sembolü. Onlar bizden çok daha güçlü, çok daha büyük, çok daha kuvvetli bir Türkiye'yi kucaklayacaklar."
Soylu, Türkiye'nin tam bağımsızlık yolunda ilerlediğini dile getirerek, "Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan tam bağımsızlık bayrağının bugünkü bayraktarıdır. Gelecek nesillere çok güçlü bir Türkiye bırakıyor. Biz nasıl 100 yıl önceye dua ediyorsak, inanıyorum ki 100 yıl sonra da bugünlere dua edecekler. Çünkü çok zor zamanları dirayetle ve istikametimizden vazgeçmeden devam ettirdik." dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English