DOLAR : 46,195₺
EURO : 53,302₺
STERLİN : 61,915₺
GRAM : 6.235₺
ÇEYREK : 10.272₺
CUMHURİYET : 40.401₺
GREMSE : 100.845₺
Güncel

İçişleri Bakanı Çiftçi KKTC'de: Konyalı milletvekili eşlik etti

Eklenme: 10.06.2026 - 10:43 Güncelleme: 10.06.2026 - 11:04

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve çeşitli üst düzey yetkililerle görüşmeler gerçekleştirmek üzere başkent Lefkoşa’ya resmi ziyaret gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Çiftçi KKTC'de: Konyalı milletvekili eşlik etti
Reklam alanı

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) resmi ziyaret gerçekleştirdi.
Bakan Çiftçi’ye, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’in de yer aldığı heyet eşlik etti.
Heyet, başkent Lefkoşa’daki Ercan Havalimanı’nda KKTC İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi'nin KKTC temasları kapsamında yarın KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Ziya Öztürkler ve Başbakan Ünal Üstel ile görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.
Bakan Çiftçi'nin KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlker Görgülü ve Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Sebahattin Kılınç ile de görüşmesi planlanıyor.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap