Bir dizi program kapsamında Konya’da bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Meram Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Kavuş ile bir araya geldi. Başkan Kavuş, çalışmalara dair Bakan Yerlikaya’ya bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi program kapsamında sabah saatleri itibariyle Konya’ya geldi. Meram Belediyesi’ne ait Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen 6 Şubat 2023 Depremleri ve İnsani Yardım konulu toplantıya katılan Bakan Yerlikaya sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Yerlikaya’nın toplantı sonrasındaki durağı ise Meram Belediyesi oldu. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile belediye hizmet binasında bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ilçedeki proje ve yatırımlara dair bilgi alırken şehre değer katan hizmetler noktasında duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“BAKANIMIZ, HER ZAMAN EN ÖNEMLİ DESTEKÇİLERİMİZDEN OLDU”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bakan Yerlikaya’nın Meram Belediyesi ziyaretinden mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Sayın bakanımız, göreve geldiği günden bu güne ülkemiz için yaptığı başarılı çalışmalarıyla her kesimin takdirini topladı. Aynı zamanda Konyalı hemşehrimiz de olan değerli bakanımız, şehrimiz ve ilçemizdeki proje ile yatırımlara her zaman ilgi göstererek en önemli destekçilerimizden oldu. Bakanımıza ziyaretleri kapsamında son süreçte gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ve planlamalarımızla ilgili bilgiler verdik. Ziyaretleri, Konya ve Meram’a olan ilgisi ve destekleri dolayısıyla kendisine şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
meram belediyesi ve diğer merkez belediyelerinin işyerleri açılış ruhsatlarındaki gereksiz dar boğaz etmesinden esnaf olarak bıktık.
Sokak köpekleri sorunu ne zaman çözülecek
Yorum Yap
Bakan Kurum 500 bin sosyal konutta ilk kuranın çekileceği ili açıkladı
Milyonluk yarış tayları kaza sonucu telef oldu
Burak Yazgı’dan bir dünya rekoru daha: Tek koluyla 116,8 kilogram kaldırdı
Konya'da şivlilikte korku dolu anlar! Havada çarpışan çocuklar ateşe düştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ekonomik performansımızı Ar-Ge ve inovasyonla kaynaklarla kalıcı hale getiriyoruz
Çöp poşeti içinde cansız bedeni bulundu
Gazeteci Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Dost Eli Derneği’nden Konya’nın Şivlilik geleneğine arabalar dolusu destek
Konya’da Regaib Kandili'nde eller semaya açıldı
Kazakistan, 1 yıl önce düşen Azerbaycan uçağına ilişkin soruşturmanın ara raporunu yayımladı
Bahis soruşturması kapsamında 30 gözlemci PFDK'ye sevk edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Regaip Kandili mesajı