DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

İBB Başkanvekili Nuri Aslan hakkında soruşturma

Eklenme: 27.05.2025 - 11:07 Güncelleme: 27.05.2025 - 11:23

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nuri Aslan hakkında, adliyede güvenlik görevlilerini tehdit ettiği iddiasıyla "Görevi yaptırmamak için direnme" suçundan soruşturma başlatıldı.

İBB Başkanvekili Nuri Aslan hakkında soruşturma
Reklam alanı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nuri Aslan hakkında soruşturma başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, Aslan'a görevi yaptırmamak için direnme suçlaması yöneltildi.

Başsavcılıktan soruşturmaya ilişkin yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nuri Aslan hakkında dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi görevlilerine yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında sorgu işlemleri sırasında adliyemiz güvenlik görevlilerini tehdit ettiği tespitiyle 'görevi yaptırmamak için direnme' suçundan cumhuriyet başsavcılığımızca re'sen soruşturma başlatılmıştır." denildi.

İBB'YE BAŞKANVEKİLİ SEÇİLMİŞTİ
Nuri Aslan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonda Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından İBB Meclisi'nde yapılan seçimde başkanvekili olarak seçilmişti.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 2
😡 3
👎 3
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 10 tepki

Yorumlar

  • ibrahim 200 gün önce

    adalet herkese eşit işlemeli elbet herkese adalet lazım adil olmalı eşit olmalı adamına göre işlememeli adalet adil işlemez ise vatandaş devlete güvenmez

Yorum Yap