Konya'nın Hüyük ilçesinde kaymakamlık öncülüğünde yürütülen projeyle ilkokul öğrencileri yaşlılarla buluştu.
Reklam alanı
Hüyük Kaymakamı Ahmet Turan Gel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Maden ve Mevlana İlkokulu öğrencileri, Hüyük ilçesi Budak Mahallesi'nde oturan yaşlıları ziyaret etti.
Ziyaret sırasında öğrenciler, gittikleri yaşlılara çeşitli hediyeler verdi.
Öte yandan Kaymakam Ahmet Turan Gel, Hüyük Durmuş Akkuş Anadolu Lisesi ve Makbule Durmuş Akkuş Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.
Ziyaretinde öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Gel, öğrencilerin soruları üzerine kaymakamlık mesleğini ve tecrübelerini anlattı.
Kaynak: AA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki