Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneğinden Barış Pınarı'na destek

Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kiraz, "Hotamış ve Havalisi olarak Barış Pınarı harekatına tam destek veriyoruz. Sözüm ona büyük devletlere Türk'ün gücünü, iradesini ve kararlı duruşunu tarihin şahitliğinde bir kez daha gösteriyoruz" dedi.

Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneğinden Barış Pınarı’na destek
Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kiraz, Barış Pınarı harekatına tam destek verdiklerini söyledi. 

Fırat’ın doğusuna yapılan ve 9 Ekim’de başlayan Barış Pınarı harekatının büyük bir kararlılık, cesaret ve kahramanlıklarla devam ettiğini ifade eden Başkan Kiraz, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Türk kamuoyunun çok büyük bölümünden de desteğini alan harekat, terör örgütüne Suriye’nin doğusunu dar ediyor. Bazı vatan, devlet, birlik ve beraberlikten bihaber olan sözde sanatçı ve sözde aydınların kara propagandasına da Türk Milletinin cevabı çok sert olacaktır. Amaçları bu harekâtın altını boşaltmak olan bu kişileri Türk Milleti asla unutmayacaktır."

"Bu bize göre üstü örtülü destektir"
Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kiraz yaptığı açıklamada "Demokratik söylem adı altında insanın yaşadığı ve havasını soluduğu bu aziz vatanın çıkarlarına ters düşecek şekilde söylem geliştirmesi hangi aidiyet duygusunun dışa vuruşudur bilemiyoruz. Diğer yandan, ailece terör örgütü ile sürdürdükleri bağ bilinirken Esad seviciliğinin sebebini anlamak ta güç. ABD ve Rusya ikisi birlikte Birleşmiş Milletlerde “karışmayalım” tavrı takındılar. Bu bize göre üstü örtülü destektir. ABD aynı zamanda desteklemediğini de açıkladı, ancak sözden öteye gidemedi. İran destek vermedi, bence YPG´yi desteklediğinden değil, aynı işi neden kendisi yapmadığının kıskançlığı içindir. Bunun yanında İsveç, Suudi Arabistan, Hollanda, Mısır, Kanada, Danimarka, Finlandiya destek vermeyen ülkeler arasında. Her zaman yaygara koparan Yunanistan dilini yutmuş durumda, susmasının anlamını doğru okumak gerekiyor" dedi. 

"Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur"
Pakistan'ın, KKTC ve Katar'ın her zamanki gibi tam destek verdiğini sözlerine ekleyen Kiraz: "
Macaristan ve İspanya uluslararası kamuoyunda destek veriyorlar. Mısır çağrısı ile toplanan Arap Birliği, “istila” diyerek çirkince saldırıyor. Harekât Bölgesi tamamen YPG işgali altındayken, Türkiye´ye işgalci demek hiçbir akla ve mantığa sığmamaktadır. Türkiye´nin işgal gibi bir emeli hiç olmamıştır. Türk Ordusunun orada olmasının sebebi “Muhtemel bir kukla devlet kurulmasını engellemektir. Bu da geleceğini güvence altına almak için en doğal hakkıdır. Suriye rejiminin kukla devleti engelleme becerisi olmadığına göre uluslararası hukuk bu yetkiyi kim zarar görecekse ona tanır, o da biziz. Biz kimiz biz Türkiye Cumhuriyeti devletiyiz."Atalarımız bir kez daha haklılığını teyit ettirdi. Unutmayalım Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Allah Türk Ordusunu muzaffer eylesin, Bu vesile ile şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhatler diliyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English