Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca: Konya’mız sanayide öncü şehirler arasında

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MARSAN Sanayi Sitesi’nde Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyeleri, esnaf ve çalışan gençlerle buluştu. Konya’nın tarımda olduğu gibi sanayide de öncü şehirler arasında yer aldığının altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak Konya’nın bu konumunun daha da sağlamlaştırılması ve ilerlemesi adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Hasan Kılca: Konya’mız sanayide öncü şehirler arasında
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MARSAN Sanayi Sitesi’nde Konya Büyükşehir Belediyesi Çalışan Gençlik Meclisi üyeleriyle esnaf ve çalışan gençlerle bir araya geldi. 

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi’nin “Simit Bizden, Çay Esnaftan” sloganıyla yürüttüğü buluşmaya Başkan Hasan Kılca’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ramazan Şevik ve Osman Ciğer, Fen İşleri Müdürü Bahattin Totan, Çalışan Gençlik Meclisi Teşkilat Başkanı Mesut Çivici, Çalışan Gençlik Meclisi üyeleri, esnaf ve çalışan gençler katıldı. 

KONYAMIZ SANAYİDE ÖNCÜ ŞEHİRLER ARASINDA 
Konya’nın sanayide çok önemli bir konumda olduğuna vurgu yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya’nın bu başarısında genç esnafın büyük payı olduğunu söyledi. 

Başkan Hasan Kılca; “Konya ve Karatay, her alanda çok güzel gelişmeler kaydediyor. Konya’mız gerçekten de üreten çok önemli bir güç. Konya, çok önemli tarım şehri ama aynı zamanda bir sanayi şehri. Konya, tarımsal sanayideki gücünü son dönemde savunma sanayi ve KOBİ’lerdeki yatırımlarla perçinlemiş oldu, pek çok alanda öncü bir şehir haline geldi. Konyamızdaki üretim bizleri gururlandırıyor. Her ay artan bir üretim ve ihracat ivmesi var. Bu da hem Konyamızın hem Karatayımızın hem de ülkemizin kalkınması demek. Bunda da en büyük pay sizlerde. Bu vesileyle üretime, istihdama ve ülkemizin gelişmesine katkı sunan tüm sanayicilerimize, esnafımıza ve siz gençlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

KARATAY İÇİN NE GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Belediyeciliği yanlızca fiziki faaliyet alanı olarak değil; sosyal, kültürel ve daha birçok alanı da içine alan bir görev olarak gördüklerinin altını çizen Hasan Kılca, sözlerini şöyle tamamladı; “Karatay; Organize Sanayiyi çıkardığımızda Konya sanayi sitelerinin büyük bir bölümüne ev sahipliği yapıyor Bizler de bunun bilincinde olarak Karatay Belediyesi olarak, tüm sanayi sitelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Esnafımızla, sanayicimizle ve üreticimizle bir araya geliyoruz. Hem sanayilerin site başkanlarıyla hem oda başkanlarıyla hem de meclis üyelerimizle istişare ederek sanayilerimizle ilgili ne gerekiyorsa tüm ekiplerimizle birlikte yerine getirmeye çalışıyoruz. Özellikle altyapısı tamamlanmış yerlerde gerek asfalt kaplama gerek parke ve bordür çalışmalarını aksatmadan yapıyoruz. Yine sanayilerimizde sıfır atık konusunda da önemli bir gayretin içerisindeyiz. Dolayısıyla Karatay’ımızın sanayisiyle, istihdamı ve ekonomisiyle ilerlemesi adına ne gerekiyorsa her türlü katkıyı sunmaya devam edeceğiz.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 5
  • 2
  • 0
  • 3
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • K
    Konyalı
    2 yıl önce

    Maalesef Konya, ne Sanayi sektöründe ne de Turizm Sektörü ile Enerji Sektöründe gelişemedi. Gerçi diğer Sektörlerde de gelişemedi. Eğitim Sektörü, Finans Sektörü, Sağlık Sektörü, Spor Sektörü, Ulaşım Sektörü, Bilişim Sektörü, Askeri Alan, Balıkesirde iki tane Askeri hava üssü var Konya'da bir tane. Konya'da hiç askeri okullar yok, Askeri tesisler, örneğin pilot yetiştirmeler Çiğlide, istihkam izmirde halbuki Konya'da olmalıydı. 2. Ordu taşınmış.

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English