Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca: Karatay’ımızı muhtarlarımızla birlikte geleceğe hazırlıyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe genelinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Karatay’da yapılan her hizmette muhtarların da büyük emeği ve alın teri olduğuna vurgu yapan Hasan Kılca; “Muhtarlarımızın büyük destekleri neticesinde Karatay’ımızın her bir noktasını vizyonel projelerle buluşturup, geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Hasan Kılca: Karatay’ımızı muhtarlarımızla birlikte geleceğe hazırlıyoruz
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, muhtarları ağırladı.  İlçeyle ilgili tüm konuların ele alındığı toplantıda muhtarlar bölgeleriyle ilgili talep ve isteklerini dile getirdi. 

Ulubatlı Hasan Mahallesi Kafe Karatay’da gerçekleştirilen ve muhtarların yanı sıra belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı istişare ve değerlendirme toplantısında muhtarlara hitap eden Hasan Kılca, Karatay’daki yaşam standardının yükselmesinde ve hizmetlerin daha nitelikli hayata geçmesinde muhtarların büyük katkısı bulunduğunun altını çizdi.
AKÇEŞME MAHALLESİ’NDE TURİZMİN KALBİ OLACAK PROJEMİZİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Belediyenin hayata geçirdiği son yatırımlar ile yeni projeleri anlatan Hasan Kılca; “Hemşehrilerimize en nitelikli hizmeti sunma çabası içerisindeyiz. Tabii ki bu anlamda mahalle muhtarlarımız da belediyelerimizin ayrılmaz bir parçası. Mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasında bir köprü oluşturan sizler, vatandaşlarımızın isteklerini ve taleplerini bize her fırsatta aktarıyorsunuz. Bizler de bunları hızlı bir şekilde ve bölgenin ihtiyacına göre yerine getirme gayretindeyiz. Mahallelerdeki ortaya çıkan ihtiyaçları ve sorunları muhtarlardan almak, işimizi de oldukça kolaylaştırıyor. Mahallelerimize büyük yatırımlar yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim alanında ilçemize 129 derslik kazandırdık. Yapımına başladığımız yeni gençlik merkezimizi tamamlamak üzereyiz. Çimenlik Kapalı Spor Salonu’nu kısa bir süre önce tamamlayarak hizmete açtık. Belediye bütçemizden büyük pay ayırdığımız spor merkezimizin yapımına başladık. 372 milyon liraya mal edeceğimiz bu merkezi gençlerimize armağan ediyoruz. Hafta sonu Lavanta ve Gül Bahçelerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Oraları gezdiğimde şunu gördüm Konya’dan gelenler kadar Konya dışından gelen vardı. Yani bizim amacımız sadece alt yapı çalışmaları değil, aynı zamanda Konya’nın turizmine katkı sağlayacak hizmetler üretmek. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Turizmle ilgili ciddi yatırımlar yapıyoruz. Obruk Hanı, Savatra Antik Kenti, Mevlana arkası kentsel dönüşümü gibi. Yine Akçeşme Mahallesi’nde çok güzel bir proje çalışıyoruz. Projemiz hayata geçtiği zaman turizmin kalbi olacak. Doğanlar, Aziziye Mahallelerimizin dönüşümü ile ilgili kamulaştırma çalışmalarımız bir taraftan devam ediyor. Sağlık Ocakları, Karakol, Bilim Sanat Merkezi ve bunun gibi diğer birçok yatırımı ilçemize kazandırdık.” dedi. 

HİZMETLERİMİZİ İHTİYAÇLARA GÖRE ŞEKİLLENDİRİYOR, ORTAK AKILLA HAREKET EDİYORUZ
Başkan Kılca, Karataylıların huzur ve refahı için muhtarlar ile iş birliği halinde olduklarını aktararak sözlerini şöyle noktaladı; “Hemşehrilerimizin huzur ve güveni için ne gerekiyorsa elimizden gelen gayreti ortak akılla sürdürüyoruz. Karatay’ımızın her mahallesi bizim için çok değerli. Mahallelerimizin arasında hiçbir zaman merkez ya da merkeze uzak ayrımı yapmadık. Hangi mahallemizde ne ihtiyaç varsa hizmetlerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Bu kapsamda tüm muhtarlarımızın Karatay’da yapılan işlerde emeği, alın teri olduğuna bizzat şahidim. Hepimizin amacı gayesi Karatay’a hizmet etmek. İşte bu gayreti tüm muhtarlarımızda görüyoruz. Muhtarlarımızla yakaladığımız bu ekip ruhu, mahallelerimize nitelikli ve verimli hizmetlere vesile oluyor. Geriye baktığımızda arkamızda hoş bir seda bırakmak bizim için en önemlisi. Bu vesileyle bizlerin mahallelerdeki önemli destekçilerimiz konumunda olan siz kıymetli muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” 
KARATAY YEREL YÖNETİMLER HİZMETLERİNDE ÖRNEK BİR İLÇE 
Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Hacı Ali Eken ise Karatay’ın yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir ilçe olduğunu söyledi. Ali Eken, muhtarlar olarak ilçenin gelişimi için 7/24 sahada olduklarını ifade ederken Karatay’a hizmet noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Eken; Karatay’a yapılan yatırımlarda emeği geçen başta Hasan Kılca olmak üzere herkese teşekkürlerini sunup, muhtarlar olarak Karatay’ın değişim sürecine ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Y
    yavuz
    290 gün önce

    TOPLAYIN DÖRT ADAMI.MUHTARMIŞ NE İŞ YAPAR MUHTAR.ANCA BOŞA MASRAF.BENCE MUHTARLIK KALDIRILMALI.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English