Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan kılca: Karatay, en gelişmiş ilçeler sıralamasında 80. sırada

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bayramlaştı. Hizmetlerin vatandaşa eksiksiz ve çok daha verimli bir şekilde ulaşmasında büyük gayret gösteren mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Hasan Kılca; Türkiye’nin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Endeksi (SEGE) sıralamasında daha önce 200’üncü sırada olan Karatay’ın 80’inci sıraya yükseldiğini belirtti.

Hasan kılca: Karatay, en gelişmiş ilçeler sıralamasında 80. sırada
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Kurban Bayramı tatili dönüşü ilk mesai gününde belediye personeliyle düzenlenen programda bayramlaştı.Karatay Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma programlarının ilki Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde oldu. Tatlıcak’ta personelle bayramlaşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tesislerinin ardından Karatay Belediyesi hizmet binasında görev yapan tüm personelle de bayramlaştı.
KARATAY’DA HİZMETİN VE GELİŞMİŞLİĞİN ÇITASI HER GEÇEN GÜN YÜKSELİYOR
Hizmetlerin vatandaşa eksiksiz ve kaliteli bir şekilde ulaşmasında büyük emek sarf eden mesai arkadaşlarına teşekkür eden Hasan Kılca, daha önce Türkiye’nin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Endeksi (SEGE) sıralamasında 200’üncü sırada bulunan Karatay’ın 80’inci sıraya yükseldiğini belirterek bu başarıda tüm personelin emek ve alın teri olduğunun altını çizdi. 
Böyle bir ekiple çalıştığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim bizlere huzur, barış ve mutluluk içerisinde daha nice bayramlar nasip etsin inşallah. Bayramın heyecanını yaşamak, selamlaşmak ve tebessüm etmek için bir aradayız. Amacımız; hemşehrilerimizin daha rahat ve huzur içerisinde bir bayram yapmasına katkı sunmaktı. Bayram sürecince tüm saha ekiplerimiz, belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirdi. Hepinizin emeklerine sağlık. Karatay’ımız kısa süre içerisinde büyük bir gelişme gösterdi. Türkiye’de en gelişmiş ilçe sıralamasında 200’üncü sırada olan belediyemiz bugün Ankara ve İstanbul’daki birçok ilçeyi geride bırakarak 80’inci sıraya yükseldi. Bu başarıda tüm personelimizin emeği ve alın teri var. Görevimiz ve sorumluluğumuz ağır, hiçbirimizin konumu, vazifesi basit değil. Hangi görevi yapıyorsak yapalım, biz hep birlikte Türkiye’yiz ve ülkemizin gelişmesine katkı sunacağız. Çocuklarımıza ve torunlarımıza güzel bir Karatay ve gelecek armağan etmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz daha çok çalışacağız. Bu süreçte emek veren ve alın teri döken tüm personelimizi kutluyorum. Karataylı hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layık. Bizler, hemşehrilerimizin huzuru, mutluluğu ve refahı için ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 1
  • 10
  • 16
  • 1
  • 5
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Analist
    2 yıl önce

    Karatay'ın 80. sırada olması bir başarı değildir. Peki kaçıncı olmalıdır? İstanbul'dan 10, Ankara'dan 5, izmir'den 3, Antalya ve Bursa'dan 1'er ve Türkiye'den 5 ilçe önde olsa 25 eder. Karatay'ın önünde olması gereken ilçe sayısı 25'dir. Bu durumda Karatay'ın 26. Olması gerekir. haydi Selçuklu ve Meram'ı da çıkaralım 28. olsun. Demek ki Karatay Türkiye'de olması gereken sıra 28-30 bandında bir sıraya yerleşmesidir. Bu 28-30 sıraları normal olması gereken bir sıradır. Başarı olabilmesi için ise ilk 10'a girebilmesi gerekir. Peki ilk 10'a girebilir mi? Neden giremesin? Girebilmesi için herşey müsait. Gelişmeye açık arazi, halbuki diğer ilçeler sıkışmış kalmış veya dağlık olduğundan gelişmeye elverişli alanı yok, sanayisi desen var, sanayisi 10a katlayabilir. Tarımı desen güzel, Kop tamamlanmak üzere, sular Karatay'ı sulayabilir. Turizm desen Mevlana var, Güneş enerjisi veriminde Türkiyede en müsait ilçelerin başında geliyor. Enerji sektörü gelişmeye açık. Gıda Fabrikaları ilerde 10'a katlamaya müsait. Hayvancılık, yumurtacılık gelişmeye elverişli. Eksik olan Eğitim konusunda geri, Büyük bir Üniversiteye sahip olmalı. Kentsel dönüşüme hız vermeli, konutların yarısı kentsel dönüşüme uğramalı, geniş caddeler, 3'er şeritli yollar, bulvarlar, parklar yapılmalı, ağaçlandırmaya önem verilmeli.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • MB
    mehmet bey
    2 yıl önce

    Sayın Hasan kırça başkan lütfen yeni şatır parsellerinide bi görseniz yollar çakıl serili çoçuklarımız bisiklet süremiyorlar düştüklerinde hertarafına zarar veriyorlar lütfen bu yollarada soğuk asfalt istiyoruz belediyenize müracaat ettik bir sonuç alamadık

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English