Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hasan Kılca: Karatay’da kültür ve sanat etkinliklerimiz sürecek

Karatay Belediyesi tarafından organize edilen “İlahiler, Nefesler ve Deyişler” konseriyle Santur Sanatçısı Sedat Anar, Konyalı sanatseverlerle buluştu. Oldukça yoğun ilginin olduğu konserde Sedat Anar, kendisiyle özdeşleşen Santur’un yanı sıra def ve curayla çaldığı eserler, Konyalıları adeta mest etti.

Hasan Kılca: Karatay’da kültür ve sanat etkinliklerimiz sürecek
Santurun ve enstrümantal müziğin usta ismi Sedat Anar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Karatay Belediyesi’nin organizesiyle Konyalı sanatseverlerle buluştu. 
Karatay Gençlik Merkezi’ndeki “İlahiler, Nefesler ve Deyişler” konserinde Santur Sanatçısı Sedat Anar, İran kökenli olan ve kanuna benzer çalgısı Santur eşliğinde Konyalı müzikseverlere duygu dolu anlar yaşattı. 
Eşi Damla Anar ve kardeşi Selahattin Anar da konserde defleriyle Santuri Sedat Anar’a eşlik etti. Konyalılar tarafından büyük ilgi gören bu eşsiz ve unutulmaz konserde Sedat Anar, Defler ve Santurla müzikseverleri eşsiz bir yolculuğa çıkardı.
Karatay’da kültür ve sanat etkinliklerimiz sürecek
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, konser programı dolayısıyla Santur Sanatçısı Sedat Anar, Eşi Damla Anar ve kardeşi Selahattin Anar ile konser salonunu dolduran vatandaşlara teşekkür etti ve Sanatçı Sedat Anar’a çiçek takdim etti.
Karatay’da kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini, vatandaşların da söz konusu programlarına büyük ilgi gösterdiklerinin altını çizen Başkan Hasan Kılca: “Konsere katılımlarınız dolayısıyla siz kıymetli hemşehrilerimize can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Kadim şehrimizin kalbi Karatay’da kültür ve sanat etkinliklerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda ’40 Ney Konseri’ni gerçekleştirmiştik. O akşam da salona sığmamıştık. Yine bu yıl 56’ncısını düzenlediğimiz ve Karatay Belediyesi olarak ev sahipliği yaptığımız Konya Aşıklar Bayramı’nı da bu salonda yapmıştık. Geçtiğimiz hafta, Hz. Mevlana’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Etkinlikleri için on binlerce misafirimiz şehrimizdeydi. Bu akşam da Santur Sanatçımız ki geçen yıl da kendisini misafir ettiğimiz Sedat Anar Bey bizlerle birlikte. Dolayısıyla şehrimizde ve Karatay’da kültür-sanat etkinliklerimiz sürecek. Bir başka etkinlikte buluşmak ümidiyle, sanatçı kardeşlerime ve katılımlarınız dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English