Eklenme Tarihi: 16.02.2023 - 01:48 , Son Güncellenme: 16.02.2023- 02:06
Hamit Duras isimli kişi Türkiye Tek Yürek Kampanyasına 50 Milyar TL bağışta bulunduğu iddia edildi.
Türkiye Tek Yürek kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Kamu bankaları, holdingler hatta Merkez Bankası bile yüklü bağışlarda bulundu.
Ancak yapılan bir bağış diğer tüm bağışların önüne geçti.
İlahiyatçı Mustafa Karataş, kapı komşu Yeniçamoluk Otomotiv’in sahibi Hamit Duras’ın 50 milyar TL bağışladığını açıkladı.
Acun Ilıcalı da söz konusu bağışın 50 milyon TL olduğunu açıklamıştı ama bu miktar da yanlış telaffuz edildi.
"Aileden cevap geldi"
Şirketten yapılan açıklamada, "Arkadaşlar ben Hamit Duras’ın oğluyum. 50.000 tl lik bağış eski para birimine göre milyar olarak lanse edilmiş. Ortada yanlış anlaşılma var." denildi.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
1
0
1
7
0
2
1
1
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”