Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte Konya ve ilçelerinde hava durumu

Hafta sonu yurdun güney ve doğu kesimlerinde yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yağış alan kesimlerde mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor. Peki, Konya ve ilçelerinde hava nasıl olacak? İşte detaylar....

Hafta sonu hava nasıl olacak? İşte Konya ve ilçelerinde hava durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün yurdun güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri, Denizli’nin güneyi ile Hakkari’nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Yağışlı hava hakim olacak
Yarın, yurdun büyük bölümünün parçalı bulutlu, Ege ve İç Anadolu'nun güneyi ile Doğu Akdeniz'de çok bulutlu, Orta ve Batı Akdeniz'de yağışlı hava hakim olacak. Yağışların iç kesimlerde sağanak, kıyı kesimlerde gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.
Kuvvetli yağış ve toz taşınımı uyarısı
Pazar günü, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, İç Anadolu'nun güney ve doğu kesimleri ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yağış bekleniyor. Yağışların Sivas, Kayseri, Kahramanmaraş, Adana, Tunceli, Elazığ, Mersin, Osmaniye, Niğde, Hatay, Tunceli ve Adıyaman çevrelerinde yer yer kuvvetli olması öngörülüyor. Ayrıca aynı gün Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu'nun güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı hadisesi bekleniyor.

Sıcaklık yağış alan yerlerde azalacak
Hava sıcaklıklarının artarak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği ancak pazar günü yağış alan yerlerde azalarak güney ve doğu kesimlerde mevsim normalleri altına düşeceği tahmin ediliyor.
Konya'da hava nasıl olacak?
Konya'da havanın bugün az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Cumartesi günü ise havanın parçalı bulutlu olması beklenirken pazar günü çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Konya ve ilçelerinde hava durumu
Konya Parçalı ve az bulutlu 23
Meram Parçalı ve az bulutlu 23
Karatay Parçalı ve az bulutlu 23
Selçuklu Parçalı ve az bulutlu 22
Ahırlı Parçalı ve az bulutlu 24
Akören Parçalı ve az bulutlu 23
Akşehir Parçalı ve az bulutlu 23
Altınekin Parçalı ve az bulutlu 22
Beyşehir Parçalı ve az bulutlu 23
Bozkır Parçalı ve az bulutlu 24
Cihanbeyli Parçalı ve az bulutlu 23
Çeltik Parçalı ve az bulutlu 24
Çumra Parçalı ve az bulutlu 24
Derbent Parçalı ve az bulutlu 21
Derebucak Parçalı ve az bulutlu 24
Doğanhisar Parçalı ve az bulutlu 21
Emirgazi Parçalı ve az bulutlu 22
Ereğli Parçalı ve az bulutlu 23
Güneysınır Parçalı ve az bulutlu 22
Hadim Parçalı ve az bulutlu 21
Halkapınar Parçalı ve az bulutlu 22
Hüyük Parçalı ve az bulutlu 22
Ilgın Parçalı ve az bulutlu 23
Kadınhanı Parçalı ve az bulutlu 21
Karapınar Parçalı ve az bulutlu 22
Kulu Parçalı ve az bulutlu 22
Sarayönü Parçalı ve az bulutlu 22
Seydişehir Parçalı ve az bulutlu 22
Taşkent Parçalı ve az bulutlu 20
Tuzlukçu Parçalı ve az bulutlu 23
Yalıhüyük Parçalı ve az bulutlu 24
Yunak Parçalı ve az bulutlu 22

Konya'da 5 günlük hava durumu





 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English