DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Güvenlik kursundaki cinayetin zanlısı tutuklandı

Eklenme: 08.05.2008 - 16:10

Konya'nın Beyşehir ilçesinde özel güvenlik kursu veren bir firmanın kadın sahibini öldürmek suçundan gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Reklam alanı
Dün gerçekleşen cinayetin ardından gözaltına alınan cinayet zanlısı Mesut Doğanşah (34), polisteki sorgusunun ardından bugün Beyşehir Adliyesine sevk edildi.
Mesut Doğanşah'ın, Savcılıkta verdiği ifadede cinayeti, alacağı olan 40 bin YTL'yi tahsil edememesi nedeniyle aralarında çıkan tartışma sonucu işlediğini söylediği öğrenildi. Cinayet zanlısı Doğanşah, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Dün, Konya'nın Beyşehir ilçesinde özel güvenlik kursu veren bir firmanın sahibi Dürdane Çolaklıoğlu (31), iş ortağı olduğu belirtilen Mesut Doğanşah tarafından, aralarında başlayan tartışma sonucu bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Çolaklıoğlu, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
 
 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap