DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Gürsel Tekin: Şikayet edenler de, bizi önerenler de CHPli

Eklenme: 08.09.2025 - 15:23

CHP İstanbul yönetimine mahkeme kararıyla atanan Gürsel Tekin, "Yaşanan olayların sorumlusu ben değilim. Şikayet edenler CHP’li, taraflar CHP’li, bizi öneren arkadaşlarımız da CHP’li. Sorunun hiçbir parçasında biz yokuz" dedi.

Gürsel Tekin: Şikayet edenler de, bizi önerenler de CHPli
Reklam alanı

İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 2 Eylül'de alınan ara karar ile CHP İstanbul İl Başkanı ve Yönetim Kurulu yetkilerini tedbiren kullanmak üzere atanan Geçici Kurul'da yer alan Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na gitti.

Güvenlik güçleri provokasyonlara ve sokak eylemlerine karşı önlem aldı. İstanbul'daki bazı ilçelerde 11 Eyül'e kadar toplantı yasağı getirildi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının önünde açıklama yapan Gürsel Tekin, şunları kaydetti: CHP il başkanlığı bizim baba ocağımız. Baba evine girmeme kimse engel olamaz, olmamalı.

Yaşanan olayların sorumlusu ben değilim. Şikayet edenler CHP’li, taraflar CHP’li, bizi öneren arkadaşlarımız da CHP’li. Sorunun hiçbir parçasında biz yokuz.

Özgür Özel'den randevu istemiştim, benimle görüşseydi işler bu hale gelmezdi. 

Polis barikatını yıkmaya çalışanlar gözaltına alındı
Gürsel Tekin'in CHP İstanbul İl Başkanlığına gelmesi beklenirken, binanın arka girişindeki polis barikatını yıkmaya çalışan çok sayıda kişi uyarılara rağmen dağılmayınca gözaltına alındı. 

Polisin `dağılın` uyarılarına rağmen dağılmayan grupla polis ekipleri arasında arbede çıktı. Polisin biber gazıyla dağıtmaya çalıştığı çok sayıda kişi gözaltına alındı.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 2
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 7 tepki

Yorum Yap