Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920




1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda Vezirköprü Devlet Hastanesi, Asarcık-Kavak Yolu, 19 Mayıs Üniversitesi Ballıca Kampüsü ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni ile Şehit Ömer Halisdemir Salonu'nda düzenlenecek "Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023'e" programına katılacak. (Fotoğraflı - Görüntülü)


(Samsun/13.30/17.00)




YASAMA YÜRÜTME SİYASET


1- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.


(Ankara/11.30) (Fotoğraflı - Görüntülü)


2- TBMM'den


- Genel Kurulda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının 2023 yılı bütçeleri görüşülecek.


- Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda Uludağ Alanı Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.


(TBMM/11.00/13.30) (Fotoğraflı - Görüntülü)




EKONOMİ FİNANS


1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Çarşamba Yol Ayrımı-Samsun-Asarcık İl Yolu açılış törenine katılacak.


(Samsun/13.30) (Fotoğraflı - Görüntülü)




DÜNYA DİPLOMASİ


1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, TRT World Forum 2022 kapsamında düzenlenecek "Çatışma Çözümü ve Barışın İnşası: Küresel Liderliğin Geleceğini Şekillendirmek" konulu panelde katılımcılara hitap edecek, Türkiye-Cezayir Ortak Planlama Grubu (OPG) Toplantısı'na eş başkanlık yapacak ve Cezayir Dışişleri Bakanı Ramtan Lamamra ile ortak basın toplantısı düzenleyecek.


(İstanbul/10.00/Cezayir) (Fotoğraflı - Görüntülü)




SPOR


1- Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final mücadelesi Fas-Portekiz ve İngiltere-Fransa maçlarıyla tamamlanacak.


(Doha/18.00/Al Khor/22.00) (Fotoğraflı)


2- Spor Toto 1. Lig'de 17. haftaya Tuzlaspor-Çaykur Rizespor, Ankara Keçiörengücü-Adanaspor, Altaş Denizlispor-Altay ve Göztepe-Manisa FK maçlarıyla devam edilecek.


(İstanbul/Ankara/13.30/Denizli/16.00/İzmir/19.00) (Fotoğraflı)


3- TFF 2. Lig gruplarında 18. hafta mücadelesi toplam 3, TFF 3. Lig gruplarında 16. hafta toplam 6 maçla başlayacak.


4- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftasına Onvo Büyükçekmece Basketbol-Bahçeşehir Koleji, AYOS Konyaspor Basketbol-Frutti Extra Bursaspor, Pınar Karşıyaka-Aliağa Petkimspor maçlarıyla devam edilecek.


(İstanbul/13.00/Konya/15.30/İzmir/18.00) (Fotoğraflı)


5- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 10. haftası başlayacak; Fenerbahçe Alagöz Holding-Beşiktaş ve Emlak Konut-Galatasaray Çağdaş Faktoring maçları yapılacak.


(İstanbul/14.00/16.00) (Fotoğraflı)


6- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 10. haftası Galatasaray HDI Sigorta-VakıfBank maçıyla başlayacak.


(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı)


7- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 12. haftası Hatay Büyükşehir Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ-Develi Belediyespor, Ziraat Bankkart-Fenerbahçe HDI Sigorta, Arkas Spor-Spor Toto maçlarıyla tamamlanacak.


(Hatay/13.00/Bursa/15.00/Ankara15.30/İzmir/16.00) (Fotoğraflı)


8- Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 8'inci maçında Fransa'nın Metz takımını konuk edecek.


(Kastamonu/18.00) (Fotoğraflı)


9- Hentbol EHF Kadınlar Avrupa Kupası 3. Tur rövanşında Yenimahalle Belediyespor, Çekya'nın Hazena Kynzvart takımıyla deplasmanda karşılaşacak.


(Lazne Kynzvart/18.00)


10- Hentbol EHF Erkekler Avrupa Kupası 3. Tur rövanşında Beşiktaş Yurtbay Seramik, Sırbistan'ın Dinamo Pancevo takımını konuk edecek.


(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı)




***


Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English