Son Dakika Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ile Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından Sille’de düzenlenen oryantiring etkinliğinde gençlerle bir araya geldi.

Gençler oryantiring etkinliğinde buluştu
AK Parti Konya İl Gençlik Kolları tarafından Sille’de organize edilen oryantiring etkinliği gençlerden yoğun ilgi gördü. Tarihi Sille Mahallesi’nde gün boyu yarışmalarla enerji ve heyacan dolu bir gün geçiren gençler, akşam da Sille Baraj Parkı’nda sohbet ve konserle eğlendi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Salih Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Başkanı Merve Nur Bağlan ve AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak da gençlerin etkinliğine katılarak onların enerjisine ortak oldu. 

Selçuklu Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Gençlik Meclisi, Türkiye'de en kapsamlı gençlik faaliyetlerini yürüten meclislerden biri ve bu konuda da iddialı” dedi.

“Selçuklu Gençlik Mobil Uygulaması gençlerimize birçok avantaj sunuyor” 
Gençlere Selçuklu Gençlik Mobil Uygulamasını kullanmaları ve avantajlarından faydalanmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Pekyatırmacı, “Bu uygulamayı indirdiğiniz zaman Konya Tropikal kelebek Bahçemize bir seferlik ücretsiz giriş imkanı elde etmiş oluyorsunuz. İkincisi belediyemizin sosyal tesislerinden % 50 indirimli faydalanma imkanına kavuşuyorsunuz. Üçüncüsü, “Şehrimi Tanıyorum” gezisine bizle birlikte dahil oluyorsunuz ve oradaki bütün ikramlar belediyemizden ücretsiz. Dördüncüsü de Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen özel konser ve tiyatro programlarına her ay beş arkadaşımız çekilişle katılma imkanına sahip oluyorlar. O yüzden ben Selçuklu Gençlik Mobil uygulamasını bütün arkadaşlarımızın telefonlarına indirmesini özellikle arzu ediyorum ve mutlaka bizim eğitim desteği programımıza da müracaat etmenizi arzu ediyorum. Bize gelen sorular var bu konuda. Sorulardan en önemlisi yurtta kalan öğrencilerimiz biz diyorlar ikametimiz burada değil. Selçuklu'da değil. Yurtta kalıyoruz. Bu eğitim desteğine müracaat edebilir miyiz diye bize sorular geliyor. Yurtta kalan arkadaşlarımız rahatlıkla müracaatlarını yapabilirler. Birinci ikamet adresleri burada olmasa bile yurdu ikinci adres olarak göstererek bu eğitim desteğinden yararlanabilirler. O yüzden bunun da bilgilendirmesini burada yapmış olalım. Bu konuda bize müracaat ne kadar çok olursa biz o kadar mutlu oluruz, memnun oluruz. Burada olmayan arkadaşlarımıza da bu konuda bilgilendirme yaparsanız seviniriz diyorum. Ben yeni eğitim öğretim yılının bütün arkadaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Derslerinizde, sınavlarınızda başarılar diliyorum” dedi.

“Gençlere sunduğumuz imkân ve etkinliklerden faydalanın”
Konya'mızda üniversite öğrencisi olmanın bir avantaj olduğunu ifade eden Başkan Pekyatırmacı, “ Bunu da buradan ifade etmek istiyorum. Türkiye'deki en ucuz, en uygun fiyatlı ulaşım Konya’da. Otobüste olsun, tramvayda olsun. Bunun dışında barınma imkanları, yurt imkanları en fazla olan illerden bir tanesi Konya'mız. Yine aynı şekilde farklı şekillerde ev tutma ve evde ikamet etme, kalma imkanları var. Üniversitelerimizin hepsinin ya kampüs alanı içerisinde, ya kamp salonuna çok yakın bölgelerde hem özel hem de KYK yurtlarımız var. Ve tabii ki sosyal alanda da çok fazla öğrencilerimizin faydalanacağı istifade edebileceği imkanlar var. İşte bizim Selçuklu Kongre Merkezimizde başta Büyükşehir Belediyemizin Şehir Tiyatrosu olmak üzere, Selçuklu Belediyemizin Sanat Akademisi bundan sonraki süreçte çok daha aktif olacak inşallah. Gençlere dönük çok sayıda programı icra edeceğiz. Yine özel programla birlikte belediyelerimizin düzenlediği programlara da  katılma imkanınız var. Yine aynı şekilde Konya'mızda sosyal anlamda gidebileceğiniz, istifade edebileceğiniz çok sayıda mekan var, belediyelerimizin tesisleri var. Üniversitelerimizde hakikaten Türkiye'mizde aslında başarı seviyesi yüksek olan, akademik seviyesi yüksek olan üniversitelerimiz. O yüzden Konya'da üniversite öğrencisi olmak bir avantaj. Bu avantajlı en iyi şekilde değerlendireceğinizi düşünüyorum. Tekrar sınavlarınızda ve bu yıl eğitim-öğrenim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. 

“Gençlerimize güveniyoruz”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da etkinliğin düzenlenmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür etti. Usta, “Bugün sizlerle bir arada olmaktan, etkinliğinize katılarak sizlerle sohbet etmekten büyük keyif aldık. Şunu ifade etmek istiyorum ki büyük ve güçlü Türkiye hedefimize giden yolda gençlerimiz en güzel, en kararlı yol arkadaşlarımız. Bizler gençlerimize güveniyoruz. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti her zaman gençlerin yanında onların hizmetinde. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm imkanlarımızı genç kardeşlerimiz için seferber etmenin gayretinde olacağız. İnşallah sizler de eğitim hayatlarınızı en güzel şekilde tamamlayarak ülkemize hizmet yolunda önemli görevler alacaksınız. Hepinize eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.  

Etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 16
  • 12
  • 1
  • 12
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • KI
    Kul insan
    1 yıl önce

    Her gencimiz sanatçı her gencimiz sporcu her gencimiz asker olabilir. Ehliyet alma yaşı ve evlenme yaşı bence 16 yaş olmalı,şartlı olsa bile. Nesillerimiz bu sayede bir adım önde ilerler diye düşünüyorum.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • L
    lizard
    1 yıl önce

    sosyal ortamlara daha çok ihtiyaç var yani.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • N
    Namık
    1 yıl önce

    104 numaralı hattın kelebekler vadisi olan son durağının sille ye kadar uzatılmalı otogar sille yi yani Yazır ile Erenköy hareket mrk. bir birine bağlamış olur.

    • Cevapla
    • Begen (6)
    • Begenme (3)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English