Gazze Mahkemesi’nin Saraybosna'daki sonuç bildirisi açıklandı. Bildiride, "Filistin halkının, BM Genel Kurulu'nun onayladığı üzere silahlı direniş dahil her türlü mücadele hakkını teyit ediyoruz." denildi.
Reklam alanı
Sonuç bildirisinden satır başları şu şekilde:
-İsrail'i işlediği soykırım ve onlarca yıllık yerleşimci sömürgeciliği, işkence ve imha için kesin bir dille kınıyoruz.
-Filistin halkının, BM Genel Kurulu'nun onayladığı üzere silahlı direniş dahil her türlü mücadele hakkını teyit ediyoruz.
-Birçok medya kuruluşunun soykırımı örtbas etme ve körükleyici propaganda yayma konusundaki utanç verici rolünü kınıyoruz.
-Filistin halkının kendi kaderini tayin etme hakkı, tartışmaya açık değil; apaçık ve temel bir haktır.
Kaynak: AA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
1
😡
1
👎
1
😂
0
😢
0
😲
1
Toplam 4 tepki