Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Gazze'de ateşkes sağlandı

İsrail ve Hamas, Katar'daki görüşmelerin sonunda ateşkes için anlaştı.

Gazze’de ateşkes sağlandı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın "Filistin için tek çözüm, iki devletli çözümdür. İnşallah buna gidecek ateşkes, önümüzdeki dakikalarda resmen ilan edilir." açıklamasından dakikalar sonra, Gazze'de ateşkes için anlaşma sağlandığı duyuruldu.

Reuters'in geçtiği son dakika bilgisine göre, İsrail ve Hamas, Katar'daki görüşmelerin sonunda ateşkes için anlaştı.

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump da İsrail ile Hamas arasında Gazze'de ateşkes konusunda anlaşmanın sağlandığını açıkladı.

Anlaşma ile kademeli olarak Filistinli esirler ile İsrailli rehinelerin teslim edilmesi, İsrail güçlerinin de aşamalı olarak Gazze'nin merkezinden çekilmesi bekleniyor. Anlaşmanın imzalanmasının ardından ateşkesin 24-48 saat içinde başlaması bekleniyor. 

İsrail güvenlik kabinesi anlaşmayı onaylamak için yarın toplanacak
İsrail'de daraltılmış güvenlik kabinesinin yarın sabah Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşmasını onaylamak için toplanacağı bildirildi. Güvenlik kabinesi toplantısının ardından ateşkes ve esir takası anlaşmasının hükümet onayına sunulacağı belirtildi.

İsrail'de yayın yapan Maariv gazetesi ise İsrailli bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, "Ateşkes anlaşması güvenlik kabinesi, kabine ve hükümette çoğunluğa sahip" ifadelerine yer verdi.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (4)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • H
    Hacı
    31 gün önce

    Lanetli İsrail ve onun amaçlarına hizmet eden müslüman görünümlü Hamas işini tamamladı sonuç koskoca Gazze yerle bir edildi on binlerce garip Gureba hunharca katledildi yaralandı yurdundan yuvasından oldu Hamas o ilk saldırıyı başlatarak hainlere yol verdirdi kimse kimseyi kandırmasın

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
  • KM
    Konyalı Murat
    31 gün önce

    sonuç ne oldu şimdi? Binlerce masum katledildi, koca bir şehir yerle bir edildi. Kim kazandı?

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • A
    Ahmet
    31 gün önce

    Çok güzel bi haber ama itraile güven olmaz dün gece 23 Filistin liyi daha şehit ettiler Allah cezasını versin lanetli kavim

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (0)
  • H
    haydar
    31 gün önce

    kendini sosyal demotrat olarak tanımlayan amerikada doğmuş bir kız çıktı ve filistinde şehit oldu bizim cübeli fesli fuslu ne yaptı masa başında esti gürledi yok gökten gelenler varmış bunların emrindeymiş insanları uyuttular görün artık bunları dininizi alet ettirmeyin bunlara

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”