DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,56₺
STERLİN : 58,12₺
GRAM : 6.272,82₺
ÇEYREK : 10.305,24₺
CUMHURİYET : 40.892,07₺
Güncel

Finlandiya ve İsveç liderlerinden Türkiye açıklaması

Eklenme: 19.05.2022 - 18:20

Finlandiya Cumhurbaşkanı: NATO müttefikleri olarak Türkiye'nin güvenliğimize taahhüt ettiği gibi biz de Türkiye'nin güvenliğine dair söz vereceğiz. Türkiye'nin tüm endişelerini tartışmaya açığız.

Finlandiya ve İsveç liderlerinden Türkiye açıklaması
Reklam alanı
Finlandiya Cumhurbaşkanı Niinistö, Türkiye'nin güvenlik endişelerinin giderilmesi konusunda mutabık olduklarını belirtti.

Niinisto, "Terörü ciddiye alıyoruz ve her türünü kınıyoruz." dedi.

İsveç Başbakanı Andersson, "Her türlü sorunun çözümü için Türkiye dahil tüm NATO üyesi ülkelerle farklı düzeylerde diyalog halindeyiz." dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 4
👎 4
😂 0
😢 0
😲 1
Toplam 12 tepki

Yorumlar

  • Kul insan 1314 gün önce

    İsveç ve Danimarka yanında Finlandiya büyük darbe alacak inşaAllah. Kuranı Kerim yakmak, yaktırmak neymiş görürsünüz gününüzü alçaklar. Bu ülkelerde Kürt Kardeşlerim çoğunlukta. Kardeşlerim dikkatli olun bu ülkelerin sarışın karıları sizleri aldatmasın. Bunlar aralıksız pkk ypg üzerinden bize karşı savaşıyorlar. Ölenlerin çoğu bizim insanlarımız. Sen hiç sarışın isveçli danimarkalı finlandiyalı öldüğünü duydun mu. Bunların işi gücü fitne. Biz Müslüman Milletiz kardeşiz. Mukaddes emanetler boşuna bizde değil. Irkçılık Osmanlıyı yıktı şimdi bizi yıkmasın sonu felaket olur.

Yorum Yap