Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlığa 8 bin sürekli işçi alımı için gerekli kuranın 3-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı'ndaki işçi açığı kapatıldı. Bu kapsamda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aylar öncesinde duyurduğu alım için kuralar çekildi. Konuya ilişkin bilgi, yine Koca'nın kendisi tarafından sosyal medya hesabından verildi.
Koca, X hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: İŞKUR tarafından isimleri bildirilen başvuru sahipleri arasından, ilan edilen kadro sayısı kadar asıl (8 bin asıl) ve aynı sayıda yedek adayı belirleyen noter kurası 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Bakanlığımız Bilkent Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Kuralar, illerin trafik koduna göre sıralı şekilde, her bir il için ayrı bir oturumda çekildi.
Noter katılımı ve tespiti ile gerçekleştirilen kura, adayların izleyebilmeleri için Bakanlığımız Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı, video yayını 2 milyondan fazla kişi tarafından izlendi.
Kura sonuçları bakanlığın web sitesinde
Kura sonuçları Bakanlığımız https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden yayınlanmış olup, adaylar T.C. Kimlik numarası ile giriş yaparak sonucunu öğrenebilmektedir. Kurada yerleşenlerin atamasına ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular, önümüzdeki günlerde Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır.
Hayırlı olsun."
Kaynak: AA
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
ben bunlara kesinlikle inanmam ne kurası torpil
Yorum Yap
Rusya'dan "Ukrayna'da geçici ateşkese karşıyız" mesajı
Evde çıkan yangında 80 yaşındaki adam hayatını kaybetti
Suveyda’da silahlar yeniden konuştu: Güvenlik güçleri ile yasa dışı gruplar çatıştı
'Kaza yaptım' dedi, evlilik teklifiyle sürpriz yaptı! O anlar böyle kaydedildi
Medyada uyuşturucu soruşturması derinleşiyor: Gazeteci Emrullah Erdinç gözaltında
7 milyarlık vurgun yapan mali müşavirler çetesi çökertildi! 21 kişi tutuklandı
Narin Güran davasında yeni aşama: Dosya Yargıtay incelemesinde
Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh Sabri: Kudüs, son derece acı bir dönemden geçiyor
Mesleğe ilk adım: KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri baretlerini taktı
Terör örgütü SDG, Halep'te sivillere saldırdı! Ölü ve yaralılar var
Konya'da tır ile otomobil çarpıştı: 17 yaşındaki genç ağır yaralandı
2023’te rekor kırıldı, gözler 2026’da: Asgari ücrette tarihi değişim