Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Etap Kimya, ailenin yeni üyesi Renax'ı pazara sundu

Temizlik sektörüne ait ürünlerin üretiminde piyasaya yeni bir soluk getirmek adına 19 yıl önce yola çıkan Etap Kimya; Yetiş,Puffy, İxir, Şef, Hail, Çiğdem, Yetgon gibi çeşitli markalarla raflarda yerini aldıktan sonra şimdi de pazara en yeni ürünü olan Renax’ı sunuyor. Konuya ilişkin Etap Kimya Genel Müdürü Muharrem Ercan açıklamalarda bulundu.

Etap Kimya, ailenin yeni üyesi Renax’ı pazara sundu

Temizlik sektörüne ait ürünlerin üretiminde piyasaya yeni bir soluk getirmek adına 19 yıl önce yola çıkan Etap Kimya; Yetiş,Puffy, İxir, Şef, Hail, Çiğdem, Yetgon gibi çeşitli markalarla raflarda yerini aldıktan sonra şimdi de pazara en yeni ürünü olan Renax’ı sunuyor. 

Konuya ilişkin Etap Kimya Genel Müdürü Muharrem Ercan açıklamalarda bulundu.

 

Öncelikli hedeflerinin; tüketicilere günlük hayatlarını kolaylaştıran, çevreye ve sosyal sağlığa duyarlı ürünler sunmak olduğunu ifade eden Etap Kimya Genel Müdürü Muharrem Ercan, “Bu hedefimizi göz önünde bulundurarak, müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve müşteri memnuniyetini arttırmak için öncelikle ürün güvenliğini garanti ederek, ürün kalitesini sürekli olarak geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Etap Kimya olarak ürettiğimiz her ürün için, hem yurtiçinde hem de yurtdışında yasal yükümlülüklerimizi gerektiği şekilde yerine getirmekteyiz. Yurt içi ürünlerimiz Gümrük ve Ticaret Bakanlığı düzenlemelerine uygun olarak tescillenmektedir. İnsana ve doğaya saygılı, kaliteyi ve müşteri memnuniyetini birinci planda tutan ürünler üretebilmek ve sürdürülebilir bir şekilde devam etmek için tüketici memnuniyetini en üst düzeyde tutarak ‘sürekli gelişim ve sürekli değişim’ ilkeleri ile Ar&Ge ve Ür&Ge çalışmalarına devam etmekteyiz” dedikten sonra yeni ürünleri olan Renax’lailgili şu bilgileri verdi:

Renax ailesi büyüyecek
“Yeni bir kampanyaya başlıyoruz. Etap ailesinin yeni üyesi Renax ile müşterilerimize uygun fiyat ve kaliteli ürünler sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Biz Renax markamızla renk ve doku koruma ve yenileme özellikleri içeren bir toz deterjan formülü geliştirdik. Bu formülde polimer ve enzim teknolojisini birleştirerek renkli çamaşırların alındığı ilk günkü renklerinin canlı ve parlak kalmasını sağladık. Ayrıca yıpranmayı engelledik ve yıpranan çamaşırlar varsa doku onarma teknolojisi ile yenilenmesini sağladık. Renklerin birbirine karışmasını da engelledik. Ayrıca aynı özellikleri içeren Renax markalı sıvı çamaşır deterjanı formülize ettik. Renax markası ile yeni çıkacak bir sonraki ürünümüz ise bulaşık makinesi kapsül deterjanı olacak. Kapsül deterjanın ambalajı suda eriyen PVA ambalajlı, deterjan+tuz+parlatıcı içerikli özel bir formüle sahiptir. Renax markamızla müşterilerimize hep daha iyisi için çalışarak yeni ve özel ürünler çıkartmaya devam edeceğiz.”


Ercan, “Uzun yıllardır edindiğimiz tecrübe ve üstün kalite anlayışımızla güvenilir ve sürdürülebilir ürünler üretmeye devam ediyoruz. Markamızın tanına bilirliğini ve müşteri kitlemizin artırılması için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedikten sonra şunları söyledi:

 

“Toplam ticaretimizin %35’i ihracat, %35’i yurtiçi bayiler ve %30’u ulusal kanallar oluşturmaktadır. Üretimde kalite ve Standardı temel prensip edinen firmamız, ulusal zincir mağazaların private label deterjan üretimlerini de gerçekleştirmektedir. Dış ticarette ‘Puffy’ markamız ile önemli atılımlar gerçekleştirmiş olup, Ortadoğu,Türk Cumhuriyetleri, Afrika ve Balkan Ülkelerine ihracat yapmaktayız. Yeni pazarlar için de ihracat çalışmalarımız devam etmektedir. İç piyasada ise ‘Yetiş’markamız ile önemli yatırımlar yapan firmamız, oluşturduğumuz bölge bayileri ile geleneksel kanal ve perakende sektörüne hizmet vermektedir.”


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English