DOLAR : 42,91₺
EURO : 50,30₺
STERLİN : 57,51₺
GRAM : 6.012,52₺
ÇEYREK : 9.889,44₺
CUMHURİYET : 39.239,01₺
Güncel

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Çömlekçi Mahallesini ziyaret etti

Eklenme: 22.03.2024 - 12:09

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Lutfi Tekeli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Özal Korkmaz, Ereğlispor Başkanı Bilgin Kamış, Meclis Üyesi Adayları, STK Başkanları ile birlikte Çömlekçi Mahallesini ziyaret ettiler.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Çömlekçi Mahallesini ziyaret etti
Reklam alanı

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: “31 Mart’ta sandığa gideceğiz, siz kıymetli hemşerilerimize olan güvenimiz tam. 31 Mart’ta Allah’ın izniyle zaferimizde buluşmak üzere, siz değerli Çömlekçi mahalle sakinlerimizi de zaferimize ortak olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
 EREĞLİ'Yİ KUCAKLAMAYA AZAMİ GAYRETİ GÖSTERDİK VE TÜM HEMŞERİLERİMİZİ BAĞRIMIZA BASTIK”
 Başkan Oprukçu: “Çömlekçi benim kendi mahallem, daha önce geldiğimde bana inanılmaz bir destek vermiştiniz ve 31 Mart'ta da zaferimizin ortaklarından olacağınızı biliyorum. Hüseyin Oprukçu'yu tanıyorsunuz, kapısı ve gönlü herkese açık oldu. Herkese göre, herkes için belediye anlayışıyla Ereğli'yi kucaklamaya azami gayreti gösterdik ve tüm hemşerilerimizi bağrımıza bastık. Ereğli’mizi ve hemşerilerimizi çok seviyorum. Adam gibi de hizmet etmek için çırpındık, girilmedik cadde ve sokak bırakmadık. Ereğli’mizi karanlıktan ve kirlilikten arındırdık. Yaptığımız her hizmeti Rıza-i İlahiye vesile olsun diye yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, Cumhur'un gücüyle Ereğli'mizin muhteşem geleceğini inşa edeceğiz. 1952'den beri özlediğimiz, beklediğimiz hayalimizi gerçekleştirmeye çok az kaldı. Sözünü aldım, söz veriyorum. Seçimden sonra inşallah Ereğli’miz Vilayet olacak. Huzur şehri Vilayet Ereğli’yi de dağıyla ovasıyla, doğusuyla batısıyla, sağıyla soluyla hep beraber inşa edeceğiz. Birlikte rahmet vardır, Allah'ın izniyle birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.
 AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan: “ Ereğli’de bugün programlar yaptık. Gönül insanı, dava insanı, Devlet adamı, Ereğli sevdalısı, Cumhur İttifakı’nın tek adayı Hüseyin Oprukçu ağabeyimize destek olmak için, beraber olmak için çalışmalar yaptık. Şunu net olarak ifade etmek istiyorum. Ereğli’de Cumhur İttifakı’nın, Milliyetçi Hareket Partisinin, AK Partinin ve burada Cumhur İttifakına destek olan Büyük Birlik Partisi’nin bir tane Belediye Başkan adayı var, Hüseyin Oprukçu.  En yüksek oy oranıyla Hüseyin Oprukçu Başkanı Ereğli’de bir dönem daha Ereğli Belediye Başkanlığına seçelim” şeklinde konuştu. (Yunus Köroğlu)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 5
😡 5
👎 5
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 15 tepki

Yorumlar

  • V 636 gün önce

    BUNLARIDA AK PARTİ ADAY YAPTIYA HELAL OLSUN ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YER DAVA MAVA HİKAYE DEMEKKİ

Yorum Yap