DOLAR : 43,37₺
EURO : 50,28₺
STERLİN : 58,08₺
GRAM : 6.519,99₺
ÇEYREK : 10.722,71₺
CUMHURİYET : 42.519,97₺
Güncel

Erdoğan'dan partisine uyarı:"Şikayetler alıyorum, vatandaş bir işin yapılmasını istiyorsa yapacaksınız, hakkımı helal etmem

Eklenme: 05.01.2025 - 15:50 Güncelleme: 05.01.2025 - 16:08

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak çok şikayet aldığının altını çizerek, "Vatandaş sizden bir işin yapılmasını istiyorsa onu başka yere havale etme hakkınız yok. Bunu yaptığınız sürece genel başkanınız olarak varsa sizlere hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

Erdoğan'dan partisine uyarı:"Şikayetler alıyorum, vatandaş bir işin yapılmasını istiyorsa yapacaksınız, hakkımı helal etmem
Reklam alanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize 8. Olağan İl Kongresi için Rize'ye geldi. Rize'de gündeme ilişkin mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisine uyarılarda bulundu.AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti üyelerine; "Hangi görevde olursanız olun vatandaşımız gelip sizden bir işin yapılmasını istiyorsa onu başka yere havale etme hakkınız yok. Bunu yaptığınız sürece genel başkanınız olarak varsa sizlere hakkımı helal etmiyorum." sözleriyle uyarılarda bulundu. Cumhurbaşkanı olarak şikayetler aldığını sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazılarına bu söylediklerim zor görünebilir ama bilin ki bu Cumhurbaşkanı çok şikayetler alıyor. Bu şikayetleri burada haykırmam lazım, hepinizin bilmesi lazım." ifadelerini kullandı."SİZE HAKKIMI HELAL ETMEM"
AK Parti olarak herhangi bir çıkar beklentisiyle siyaset yapmadıklarını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu: Hangi görevde olursanız olun vatandaşımız gelip sizden bir işin yapılmasını istiyorsa onu başka yere havale etme hakkınız yok. Bunu yaptığınız sürece genel başkanınız olarak varsa sizlere hakkımı helal etmiyorum. Bazılarına bu söylediklerim zor görünebilir ama bilin ki bu Cumhurbaşkanı çok şikayetler alıyor. Bu şikayetleri burada haykırmam lazım, hepinizin bilmesi lazım."PARTİNİN TİCARETHANEYE ÇEVRİLMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ"
Biz siyasetimizi yaparken kimseye değil hak olan davamıza hizmet etmeliyiz. Bunları herhangi bir çıkar beklentisi ile değil davamızın yüklediği mesuliyet bilinci ile yapmalıyız. Aksi halde partiyi ticarethaneye çevirirsiniz. Bu bizim asla müsaade etmeyeceğimiz, göz yummayacağımız bir durumdur.

"BU MİLLETE İHANETTİR"
Türkiye'de ticarethane gibi çalışan yeteri kadar parti, sivil toplum kuruluşu, belediye var ama AK Parti böyle olamaz. Milletin kaynaklarını terör örgütlerine aktarır, kimi çarçur eder, kimi etrafına dağıtır, kimi siyasi kariyeri için kullanır. Bu millete ihanettir. 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 6
❤️ 1
😊 9
😡 9
👎 12
😂 0
😢 0
😲 2
Toplam 39 tepki

Yorumlar

  • meram 375 gün önce

    reis uğuğr altay borcumuz yok ssk ya ama diğer borçları söylemiyor hiç suya habire zamm yapıyor bilgizie.

  • Ormancı 376 gün önce

    Meram belediyesi vatandaşin evini yıkarak vatandaşa yardım oluyor

    • kemikkıran 376 gün önce

      yıkım içeriğni bi öğren neden yıkılıyor brda boş yorum yapma

  • Beyazıt 376 gün önce

    Cumhurbaşkanı CHP\'li belediyelerin su ucretlerine yapmış olduğu zamlardan bahsediyor, Özgür Ozel\'in Allah\'ın suyundan bu kadar para alınır mı sözünü halka şikâyet ediyor. Halbuki Konya büyükşehir Belediyesi\'nin şu faturalarına her 3 ay\'da sürekli zam yaptığından haberi yok galiba. Her yıl suya 4 sefer zam yapıyor AKP\'li Konya büyükşehir belediyesi.

    • konyalım 376 gün önce

      ayda bir yapılıyor

  • LATİF 376 gün önce

    Şimdiki ve evvelki yerel yönetimler sırf kendi ve yandaş çıkarlarına uyan işler yapıyorlar Allah için vatandaşların hangi talepleri karşılık buldu saygıdeğer Konyalı kardeşlerim

Yorum Yap