Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından "Geçtiğimiz hafta neler yaptık?" başlıklı paylaşımda bulundu.
Reklam alanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Geçtiğimiz hafta özellikle tarım, enerji ve savunma sanayii alanlarında birçok önemli hizmeti ve projeyi hayata geçirdik, hizmete alınacak eserlerin yapımına hız kazandırdık. Türkiye'yi daha müreffeh bir geleceğe ulaştırmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Paylaşımda, "Milli Fırkateyn İstanbul F515 denize indirildi, Ergani ve Başlar barajları ile Ergani İçme Suyu Arıtma Tesisi hizmete alındı, Silvan Barajı'nın dolgu çalışması tamamlandı, OECD İstanbul merkezi açıldı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019-2020 Özel Ödülleri Töreni düzenlendi" bilgileri de paylaşıldı.
Paylaşımda, "Milli Fırkateyn İstanbul F515 denize indirildi, Ergani ve Başlar barajları ile Ergani İçme Suyu Arıtma Tesisi hizmete alındı, Silvan Barajı'nın dolgu çalışması tamamlandı, OECD İstanbul merkezi açıldı, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019-2020 Özel Ödülleri Töreni düzenlendi" bilgileri de paylaşıldı.
Geçtiğimiz hafta özellikle tarım, enerji ve savunma sanayii alanlarında birçok önemli hizmeti ve projeyi hayata geçirdik, hizmete alınacak eserlerin yapımına hız kazandırdık.
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) January 25, 2021
Türkiye’yi daha müreffeh bir geleceğe ulaştırmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. pic.twitter.com/9JmMl0kQ3y
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
1
❤️
0
😊
0
😡
3
👎
3
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 7 tepki
işyapacaksan pahaliligi onle .bos konusmak karin doyurmuyor 40 tl lik tereyagi 60 tl oldu konyada .sen bu milletten nasil oy alacaksin sasiyorum dogrusu
Pahaliligi onle akp bitti halkin gozunde markete goren kizgincikiyor
AKP, Aselsan'ın, Havelsan'ın, TEİ, Roketsan,...vs. yaptıklarını sahipleniyor. Halbu ki bunlar Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na ait, Millet'ten toplanan bağışlar ise önemli gelirleri. Şimdi bunların yaptığı Savunma Sanayi üzerine imalatları, AKP sahipleniyor. Sanki AKP yapmış. Bunu CHP biz yaptık dese ne olur? AKP ile aynı olur. CHP de, AKP gibi sahiplenip AKP'nin yaptık dediklerini biz yaptık dese ne olur? Aynı şey. Gelecek Partisi dese ne olur, o da aynı. Yani AKP'ye ait yada özgü bir şey değil ama sahipleniyor, kendisi yapmış gibi oy devşirme peşinde.
AKP, 20 yılda birşey yapmadı ki, geçen hafta yapsın. Tek yaptığı, cumhuriyet kurulduğu günden beri, 79 yılda yapılanları satmak oldu. Birde onun bunun yaptığını, kendi yapmış gibi sahiplenmek. Belediyelerin, Holdinglerin veya şirketlerin yada kişilerin yaptıklarını kendi yapmış gibi sahipleniyor. Bu arada ülkeyi 25 yıl borçlandırarak yol, köprü, hastane yapıyor ki bunların parasını gelecek nesiller ve hükümetler ödeyecek, AKP ödemeyecek. AKP'nin kurduğu tek bir fabrika gösterin.
EY MARSLI HASAN.MARSTA YAŞIYORSAN ELBETTE AKP'NİN YAPTIKLARINI GÖREMEZSİN DÜNYAYA DÖN DÜNYAYA.
Yorum Yap
Hava yolu taşımacılığında gümrük işlemleri dijitalleşiyor
Türk Tarih Kurumunun 100 eserden oluşan "Genel Okuyucu Dizisi Kitapları" tanıtıldı
Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Denis Zvizdić: Kalbimiz her zaman Türkiye’yle beraber
Mevlana şehrinde "Şebiarus" yoğunluğu devam ediyor
Türkiye Taşkömürü Kurumu 263 yeni personel alacak
Konya'da tuvalette silah bulundu! Devreye polis girdi
Burhanettin Duran'dan Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 752. Vuslat Yıl Dönümü paylaşımı
Konya'da jandarma ekipleri 586 adet tabanca namlusu ele geçirdi
Konya'da uyuşturucu operasyonu! 4 kişi yakalandı
Huzurevinde eldivenli dayak! Bakanlık inceleme başlattı
Sır ölümde miras iddiası! Güllü'nün banka hesapları inceleniyor
Bakan Yerlikaya, AFAD'ın kuruluşunun 16. yılını kutladı
Haber Ara