Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Erbakan: Millet İttifakı'nın destekçilerine baktığınızda Anadolu insanının yeri bellidir

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Millet İttifakı'na terör örgütlerinin destek verdiğini söyleyerek "Şimdi bu ittifakın destekçilerine, yapılarına baktığınızda imanlı, inançlı Anadolu insanının, aziz milletimizin durması gereken yer bellidir. Destek olması gereken ittifak bellidir" dedi.

Erbakan: Millet İttifakı’nın destekçilerine baktığınızda Anadolu insanının yeri bellidir
Karaman Lütfi Elvan Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'nın, karşı taraftaki yedili masanın yapısına, söylemlerine, hedeflerine bakıldığında çok önemli olduğunu söyledi.

"Destekçileri PKK olan bir ittifaktan bu millete bir hayır gelir mi"
Bu ittifakın destekçilerine bakıldığında yedili masanın karşısında durulması gerektiğinin açık bir şekilde görüldüğünü ifade eden Erbakan, şunları söyledi: "Kim destekçileri? PKK'nın yöneticileri, kurucuları. Açıktan isim vererek Almanya'da, Avrupa'da Sayın Kılıçdaroğlu'na ve yedili masaya oy istiyorlar. Bunlardan bir tanesi elebaşlarından Cemil Bayık. Düsseldorf'ta toplantı yapıyor, adeta yedili masanın, Sayın Kılıçdarroğlu'nun seçim kampanyasını yürütür gibi konuşma yapıyor. Böyle bir noktada destekçileri PKK olan bir ittifaktan bu millete bir hayır gelir mi diye düşündük ve son derece hayırlı bir adım attığımıza inanıyorum."

"Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler arasında Kürdistan Komünist Partisi bile var"
FETÖ'nün Türkiye'den firar eden, Avrupa, ABD ve Kanada'daki yöneticilerinin her gün onlarca, yüzlerce video çekip internete yüklediğini söyleyen Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Cumhur İttifakı'nın yenilmesi lazım, yedili masanın gelmesi lazım, Sayın Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması lazım' diyor FETÖ örgütü, dış güçlerin dergileri, en önemli yayın organları.' LGBT lobileri. ateist, komünist, her türlü unsurlar, Sayın Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler arasında Kürdistan Komünist Partisi bile var. Şimdi bu ittifakın destekçilerine, yapılarına baktığınızda imanlı, inançlı Anadolu insanının, aziz milletimizin durması gereken yer bellidir. Destek olması gereken ittifak bellidir."

Milli Görüş'ün de 21 yıl sonra meclise taşınması önemli
Milletin 14 Mayıs'ta hem Karaman'da hem Türkiye'de gerekeni yapacağını ve Türkiye'nin selameti için kararını vereceğini ifade eden Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın desteklenmesinin önemli olduğunu yineledi.

Milli Görüş'ün de 21 yıl sonra meclise taşınmasının önemli olduğunu söyleyen Erbakan, "Burada güçlü bir grupla Yeniden Refah Partimizin temsil edilmesi ülkemizin, milletimizin, ezilenlerin, mazlumların, mağdurların hayrına olan bir gelişmedir" dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 5
  • 5
  • 0
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English