Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan Berk İşbilir, molozlar arasından çıkardığı kedi yavrusunu evine getirdi.
Reklam alanı
Aydın'da yaşayan 34 yaşındaki Berk İşbilir, gönüllü olarak AKUT ekibiyle Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Arkadaşları ile birlikte enkazdan iki kedi yavrusunu kurtaran İşbilir, yavrularından birini sahiplenerek Aydın'daki evine getirdi.
Yavru kediye Zeze ismini veren Berk İşbilir, "Zeze'yi kardeşiyle birlikte enkazdan çıkardık. Sonrasında yapacak bir şey yok; o da bir can. Orada bırakabileceğimiz, ilgilenebilecek kimse yoktu. Sahiplenip eve getirdim. Zeze fazla oyuncu, çok yaramaz. Enkazdayken onunla göz temasını kurunca, 'Benle geliyorsun başka çaren yok' dedim. Aldım ve getirdim." ifadesini kullandı.
Deprem bölgesinde hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşadığını aktaran İşbilir, şunları söyledi:
"Bu duyguların, tarifi, dile dökülebilmesi çok zor. Çünkü hiç beklemediğiniz, bu ana kadar hiç görmediğiniz, belki rüyalarımda bile canlandıramayacağım bir tablo vardı. Orada ilk izlenimim şu oldu, Allah korusun bir şehre bomba atılsa bu kadar zarar, bu kadar kıyım olamazdı. Zeze bana umut, biraz da keyif veriyor. Bir nebze de olsa unutturmaya çalışıyor oraları. İyi ki bulmuşuz. Ömrü yettiğince, ömrüm yettiğince onu yaşatmaya çalışacağım."
Yavru kediye Zeze ismini veren Berk İşbilir, "Zeze'yi kardeşiyle birlikte enkazdan çıkardık. Sonrasında yapacak bir şey yok; o da bir can. Orada bırakabileceğimiz, ilgilenebilecek kimse yoktu. Sahiplenip eve getirdim. Zeze fazla oyuncu, çok yaramaz. Enkazdayken onunla göz temasını kurunca, 'Benle geliyorsun başka çaren yok' dedim. Aldım ve getirdim." ifadesini kullandı.
Deprem bölgesinde hayatı boyunca unutamayacağı anlar yaşadığını aktaran İşbilir, şunları söyledi:"Bu duyguların, tarifi, dile dökülebilmesi çok zor. Çünkü hiç beklemediğiniz, bu ana kadar hiç görmediğiniz, belki rüyalarımda bile canlandıramayacağım bir tablo vardı. Orada ilk izlenimim şu oldu, Allah korusun bir şehre bomba atılsa bu kadar zarar, bu kadar kıyım olamazdı. Zeze bana umut, biraz da keyif veriyor. Bir nebze de olsa unutturmaya çalışıyor oraları. İyi ki bulmuşuz. Ömrü yettiğince, ömrüm yettiğince onu yaşatmaya çalışacağım."
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
4
❤️
5
😊
0
😡
0
👎
0
😂
4
😢
0
😲
0
Toplam 13 tepki
allah razı olsun senden
Yorum Yap
Konya'da engelli ve hasta çocuklar da şivlilik geleneğinin sevincini yaşadı
Seydişehir çileği coğrafi işaret aldı
Konya'da kuyumcuda sahte altın oyunu: Kaşla göz arasında bilezikleri değiştirdi! O anlar kamerada
Resmi ilan fiyat tarifesi belli oldu
Beyşehir'de fenerler yandı, üç aylar başladı
Konya'da çocuklar şivlilikle paylaşmayı ve zorbalığın kötülüğünü okula gelen robottan dinledi
Konyaspor'un yeni tesisleri ne zaman açılacak?
Konyaspor Stadyumunda yeni dönem! Baştan aşağı yenileniyor
Konyaspor Başkanı Ömer Atiker: Transferde duruşumuz nettir!
Yer Konya: Dolandırıcıların 1 milyon TL'lik vurgunu polise takıldı
Konyaspor Türkiye'de en ucuz forma satan kulüp!
Konyaspor’da altyapı devrimi: Atiker’den akademi ve pilot takım vurgusu