DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Ekvador'da bir hapishanede mahkumlar arasında çıkan çatışmada 15 kişi öldü

Eklenme: 04.10.2022 - 14:01

Reklam alanı

KİTO (AA) - Güney Amerika ülkesi Ekvador'da bir hapishanede mahkumlar arasında çıkan çatışmada en az 15 kişi hayatını kaybetti.


Yetkililer, başkent Kito'nun güneyinde yer alan Latacunga Hapishanesinde çatışma çıktığını açıkladı.


Silah ve bıçak taşıyan mahkumlar arasında çıkan çatışmada en az 15 kişi yaşamını yitirdiği, 20 kişinin yaralandığı bilgisi paylaşıldı.


Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, mahkumların bağırışları ve silah sesleri duyuldu.


Yaklaşık 38 bin kişinin tutulduğu Ekvador cezaevlerinde, çeteler arasında çıkan olaylar zaman zaman isyanla sonuçlanabiliyor. Ülkedeki bazı cezaevlerinde Aralık 2020'de çıkan isyanlarda 11 kişi hayatını kaybetmişti.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap