Bu çalışmalardan olan e-Twinning faaliyetleri kapsamında öğretmenlerin bilgi ve deneyimlerinin Matematik Seferberliği ile yapılacak yeni disiplinler arası çalışmalara katkı sağlaması amacıyla 24-26 Kasım 2022 tarihleri arasında Antalya’da "e-Twinning Matematik Seferberliği Çalıştayı" düzenlenmiştir.

Ulusal Destek Servisi tarafından Konya’dan Matematik alanında Avrupa Kalite etiketi alan, Akşehir Bahçelievler Ortaokulu Matematik Öğretmeni Ayşenur Hopa, Meram Mehmet Hasan Sert İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Gonca Emil, Karatay Bilim ve Sanat Merkezi Matematik Öğretmeni Mustafa Altuntaş, Selçuklu 100. Yıl Mahallesi Ahmet Haşhaş Ortaokulu Matematik Öğretmeni Tuğba Baldan Güneyli ve Selçuklu Hasan Akbıyık İlkokulu Okul Öncesi Öğretmeni Yasemin Beyazıt başarılı projeleri ile çalıştaya katılmışlardır.

Matematik Seferberliği bünyesinde YEĞİTEK'in yaptığı çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgi verilen çalıştayda, ESEP sisteminin tanıtılması, örnek projelerin sunulması, atölye kapsamında öğretmenlerin matematik mesleki yeterliliklerinin artırılmasına yönelik çalışmalar yapıldı.

Çalıştay sonunda İl Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, eğitime katılan öğretmenler tarafından yapılacak çalışmalarla bu seferberliğe tüm okul öncesi, sınıf ve matematik öğretmenlerinin dahil olması amaçlanmaktadır.
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.