Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

E-ticaret ve e-ihracat paydaşları Konya'da bir araya geldi

Oniki’nin yapay zeka destekli yenilikçi konsepti ile hayata geçirdiği E-Ticaret ve E-İhracat konferansı Konya Ticaret Odası öncülüğünde, Sovos ve ikas ana sponsorluğunda Bayır Diamond Otel Konya'da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

E-ticaret ve e-ihracat paydaşları Konya’da bir araya geldi
Oniki’nin Konya ve çevre illerdeki e-ticaret ve e-ihracat ekosisteminin önemli paydaşlarını bir araya getirdiği etkinlikte yapay zeka aracılığıyla çözüm arayan ve çözüm sunun tarafların bire bir bir araya getirilmesi ile çok değerli iş birlikleri doğdu. 

Sektöre Dair Önemli Bilgileri Paylaşıldı 
Etkinlikte sektörün birbirinden değerli isimleri konuşmalarını yaptılar. 
ETİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve PttAvm CEO'su Hakan Çevikoğlu, ticaret içerisinde e-ticaretin payının yüzde 20'yi bulduğunu ve bu oranın hızla büyüdüğünü söyledi. ''E-ticaretten ne satarız?'' sorusunun ''yurtdışına ne satabiliriz''e evrildiğinin altını çizen Çevikoğlu, e-ticaret ile ilgilenen kişilerin satış kanallarını arttırmalarının önemini de anlattı. 

Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Öztürk konuşmasına, Oniki'nin etkinliğinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek başladı. Öztürk, e-ticaretin perakende içerisindeki payının yüzde 22'ye ulaştığını belirterek bu rakamın hızla yüzde 50'ye ulaşacağını söyledi. Dünyadaki 5.5 trilyon dolarlık pazar payının 2023 sonunda 7 trilyon dolara ulaşacağını belirten Öztürk, bu pazarda yer almak ve büyük başarılar elde etmek için farklılaşmanın öneminin altını çizdi. Konya'nın çok önemli bir sanayi üssü olduğunu vurgulayan Öztürk, e-ticaret ve e-ihracatla ilgilenenlerin bunu değerlendirmelerini istediğini söyleyerek sözlerini tamamladı. 

Sovos Türkiye Kıdemli Satış Direktörü Ali Bulut, Türkiye’nin dünyada verginin dijitalleştirilmesini başarabilen ilk ülkelerden biri olduğunu vurgulayarak; bu konuyu Oniki Konya buluşmasında konuklarla değerlendirebilmekten, onların vergi ile ilgili yükümlülüklerini azaltabilecek çözümleri sunmak üzere yeni kapılar açabilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. 

 ikas CEO'su Mustafa Namoğlu konuşmasında kobiler ve girişimciler için ikas'ın satış arttırma konusunda tasarruf, kolaylık ve müşteri memnuniyeti ile nasıl bir katma değer sağladığını anlattı. Yeni nesil atyapı ve son teknolojiler ile hazırlanan altyapılarının kullanıcılarına daha fazla satış potansiyeli sağladığını örneklerle anlattı. 

10.000 Üzeri İşbirliği Odaklı Görüşme 
Oniki’nin E-Ticaret ve E-İhracat dikeyindeki hibrit konferans serisinin onuncu ayağına 500’e yakın fiziksel, 400’e yakın online olmak üzere 900’ün üzerinde katılım oldu. Gerek fiziksel gerek çevrimiçi yapılan B2B eşleşme seansları ile dünyanın dört bir yanından katılımcılar ile 10.000'in üzerinde katma değerli iş birliği odaklı görüşme yapıldı. Katılımcılar, daha önce katıldıkları konferanslarda böyle bir deneyimi yaşamadıklarını ve sektörün bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu dile getirdiler. 

 2023 Türkiye Roadshow’u Devam Ediyor 
Oniki’nin E-Ticaret ve E-İhracat dikeyindeki etkinlik serisi 12 Ekim tarihinde İstanbul ayağı ile devam edecek. (Yunus Köroğlu)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English