DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Dünya Bankası, DSİ ve İlbank’tan KOSKİ’ye teknik ziyaret

Eklenme: 28.04.2022 - 14:02

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Dünya Bankası, İLBANK ve DSİ işbirliğinde yürütülmesi planlanan “Türkiye Su Döngüselliği ve Verimliliği İyileştirme Projesi” kapsamında Konya’ya gelen proje ortakları, teknik toplantılar düzenleyerek; atıksu arıtma tesisleri, sulama alanları, iletim hatları ve depolama alanlarını yerlerinde inceleme imkanı buldular.

Dünya Bankası, DSİ ve İlbank’tan KOSKİ’ye teknik ziyaret
Reklam alanı
Türkiye Su Döngüselliği ve Verimliliği İyileştirme Projesi kapsamında Konya’ya bir dizi ziyaret gerçekleştiren Dünya Bankası, İLBANK ve DSİ yöneticileri, Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün misafiri oldular.

Toplam iki gün süren Konya ziyaretleri kapsamında ilk gün KOSKİ hizmet binası konferans salonunda teknik bir toplantı gerçekleştiren heyete Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir ev sahipliği yaptı. Daha sonra planlanan atıksu arıtma tesislerini ve sulama alanlarını yerinde görme imkanı bulan ekip programın ikinci gününde de teknik bir toplantı gerçekleştirdi. Heyet, depolama alanı, iletim hattı ve Hotamış Depolama Alanı ziyareti sonrası tüm tarafların katılımı ile değerlendirme yaparak Konya ziyaretini tamamladı.

Konya ziyaretine Dünya Bankası Kıdemli Su ve Atıksu Uzmanı ve Ekip Lideri Sanyu Lutalo, İLBANK Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir, DSİ 4. Bölge Müdürü Mehmet Ekinci ve İLBANK Konya Bölge Müdürü Murat Karaçam yanı sıra yerli ve yabancı çok sayıda yetkili katıldı. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 0
😂 0
😢 0
😲 1
Toplam 3 tepki

Yorum Yap