DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Düğünde torununa takmak için aldığı altını depremzedelere bağışladı

Eklenme: 17.02.2023 - 15:15

Bolu'da 80 yaşındaki Hasan Sertçelik, düğünde torununa takmak için aldığı altını bozdurarak parasını Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara gönderdi.

Düğünde torununa takmak için aldığı altını depremzedelere bağışladı
Reklam alanı
Depremzedelere destek olmak isteyen Sertçelik, torunu için aldığı altını bozdurup parasını Yeniçağa Sosyal Yardımlaşma Vakfına teslim etti.

Açıklama yaparken duygulanan Sertçelik, bu zor günlerde depremzedelere destek vermek istediğini söyledi.

Sertçelik, depremzedelerin zor durumda olduğunu belirterek, "Ben de emekli maaşımdan biriktirerek torunuma düğününde takmak için aldığım altını bozdurup depremzedelere gönderdim. Bunu bir insanlık görevi olduğunu düşünerek yaptım. Allah kabul etsin." dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 3
😡 1
👎 2
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 6 tepki

Yorum Yap