Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Dubai tatili için bindikleri uçakta 10 bin fitte sürpriz evlilik teklifi

Adana'da yaşayan 28 yaşındaki Burak Elitaş, kız arkadaşı Şerife Var'a Dubai tatili için bindikleri uçakta 10 bin fit yükseklikte sürpriz evlilik teklifi yaptı, yolcular genç çiftin mutluluğuna tanıklık etti.

Dubai tatili için bindikleri uçakta 10 bin fitte sürpriz evlilik teklifi
Tatilin ardından İzmir'e dönen Elitaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 7 yıl önce kız arkadaşı Şerife Var (26) ile İstanbul'da tanıştıklarını söyledi. İzmir'de 2 yıl önce yüz yüze görüşmeye başladıklarını anlatan Elitaş, kız arkadaşını görmek için Adana'dan İzmir'e ayda 4-5 kez geldiğini belirtti.

Sürpriz evlilik teklifi için Dubai'ye uçak bileti alıp hazırlıkların ardından kız arkadaşıyla uçağa bindiğini anlatan Elitaş, uçak 10 bin fitte çıktığında yolcuların ve kabin personelinin destekleriyle evlenme teklifi ettiğini anlattı.

Teklif anında çok heyecanlandığını anlatan Elitaş, şöyle konuştu:

"Kabinde konuşmayı yaptıktan sonra koridordan kız arkadaşımın yanına kadarki yürüdüğüm süreçte o yol bitmedi. İşte oturacak, diz çökeceğim vesaire. Bir de hani sonuç olarak bunu hayatımızda ilk defa yapacağım. Gittim önümde biri vardı. Dedim ki abi çekilir misin? Diz çökmem lazım. Artık bir şeyleri söyleyeyim bitsin modundayım çünkü. Çok heyecanlandım, karnıma ağrılar giriyor. Sonrasında diz çöktüm ve dedim ki benimle 'Elitaş' olmaya var mısın? Kız arkadaşım zaten inanılmaz derecede heyecanlanmıştı. Çok kısık bir ses tonuyla 'Evet' dedi. Arkadan biri bağırdı dedi ki yüksek sesle söyle. Sonra 3 defa 'Evet' diye bağırdı. Sonra yüzüğü taktık sarıldık."

O anları ömrünün sonuna kadar unutamayacağını ifade eden Elitaş, "Sesimi duyan kız arkadaşım. Koltuğunda otururken heyecandan kemerini çıkarmamış, kalkmaya çalışıyor ama kalkamıyor. Görüyorum oradan, güleceğim, gülemiyorum. İnanılmaz bir andı. Şöyle söyleyeyim, güldüm, ağladım, üzüldüm, sevindim, mutlu oldum ve bunu bir uçakta, bir uçak dolusu insanla yaptım. İşin en güzel tarafı da zaten buydu." diye konuştu.

Şerife Var da erkek arkadaşı ile seyahat etmeyi çok sevdiğini ve sürpriz Dubai organizasyonunu duyunca çok mutlu olduğunu söyledi.

Uçağa bindikten sonra uyuduğunu anlatan Var, "Bir ara Burak'ın sesini duydum, anons ediliyor. Yani bir şeyler söylemeye çalışıyor. O an heyecanla ne söylediğinin bile farkında değilim. Sadece koltuktan kalkıp sarılmak istiyorum. Orada yüzüğü çıkartıp çıkartmaması bile önemli değil. Sadece çok duygulandım, kemeri çıkartamamışım. Kemerle birlikte zıplamaya başlıyorum. Sonrasında diz çöktü. 'Benimle Elitaş olmaya var mısın?' deyince 'Evet' dedim ama kendim bile duyamadım sesimi yani aslında içimde haykırıyorum. Dışa vuramıyorum heyecandan. Sonrasında üç kere 'Evet' diyerek hayatlarınızı birleştirmek adına ilk adımı attık. Çok mutluyum." diye konuştu.

Evlenme teklifini Dubai'de beklediğini belirten Var, "Uçakta böyle bir teklif almayı hiç hayal etmiyordum. Hayalimden bile güzel oldu. Gökyüzü benim en sevdiğim yer. Bulutların üzerinde olmak beni çok mutlu ediyor, huzur veriyor ve orada da böyle bir teklif almak, böyle bir yola adım atmak beni gerçekten çok mutlu etti." dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 11
  • 3
  • 0
  • 4
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Hatice torun
    1 yıl önce

    Görgüsüzlük resmen.Evinde yapsanaaaa...evlilik teklifini.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English