Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu kabri başında dualarla anıldı

Konya’nın yakından tanıdığı Eğitim Gönüllüsü ve Hayırsever Konyalı İşadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu, vefatının 9. Yıldönümünde Selçuk Ecza deposu ve Musalla mezarlığındaki kabri başında sevgi, saygı, özlem ve yapılan dualarla anıldı.

Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu kabri başında dualarla anıldı

Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever Konyalı işadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu ebediyete intikal edişinin 9. yıl dönümünde Selçuk Ecza Deposunda ve Musalla mezarlığında bulunan mezarı başında organize edilen bir törenle dualarla anıldı. Musalla Mezarlığında gerçekleştirilen anma törenine Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Keleşoğlu aile Birliği Başkanı Mehmet Darçın, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Ramazan Altıntaş, Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm, Ecz. A. Hakan Koru, Konya Eczacı Odası Eski Başkanları, Selçuk Ecza Deposu Konya Şube Müdürü Hidayet Çelik, 66 yıldır Selçuk Ecza Deposunda çalışan ve Personel Müdürü Ali Uyar, Selçuk Ecza Deposu Ankara Bölge Müdürü Süleyman Uyar , Selçuk Ecza Deposu Birim Müdürleri ile çalışanları katıldı.

Selçuk Ecza Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Yılmaz  ; “14 Ocak 2015’te kaybettiğimiz vakfımızın, şirketlerimizin kurucusu ve yönetim kurulu başkanımız Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu insanlığı, beyefendiliği, yöneticiliği, ilkeleri ve hizmet verdiğimiz sektörlerin gelişimine yaptığı katkılarla hepimize örnek olmuş, eğitim gönüllüsü ve hayırsever bir işadamıydı Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Merhum Dr Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin dokuzuncu yılında, her geçen gün daha da büyüyen özlemle, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekânı cennet, ruhu şad olsun” dedi.


Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı,  “ Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Vasiyeti üzerine şu anda binlerce öğrenciye burs verilmekte ve Okullar yaptırılmakta ve hizmete açılmaktadır. Eğitimdeki hayırseverliğinde en çok hizmeti alan Karaman ve Konya ya olmuştur.” diye konuştu.


Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru“ Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu amcamız bizler ve Eczacı meslektaşlarımın her zaman yanında olmuştur. Özellikle Konya Ecza Odası hizmet binasını yaptırarak, Konya’nın en güzel hizmet binasını eczacılara kazandırmıştır. Eğitim gönüllüsü ve hayırsever işadamı olarak Konya’nın yakından tanıdığı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu vefatının dokuzuncu yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.” dedi.

Keleşoğlu ailesi Birliği Başkanı Mehmet Darçın “Her zaman gurur duyduğumuz Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nu vefat edişinin 9.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz “ sözlerine ekledi.  Merhum Dr., Hacı Ahmet Keleşoğlu, ömrü boyunca bu ülke için hizmet etti. Hem çalıştı, hem üretti. Hem de kazandıklarıyla ise hayırlar yaparak gönüllere taht kurdu. Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever İşadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyoruz “ dedi.


Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin 9 yılı anma töreni mezarı başında dualarla ve katılan misafirlere gül suyu, çikolata ve şeker ikram edilmesiyle son buldu.

 


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 3
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English