DOLAR : 43,49₺
EURO : 51,51₺
STERLİN : 59,50₺
GRAM : 7.329,23₺
ÇEYREK : 12.034,34₺
CUMHURİYET : 47.734,51₺
Güncel

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne hain saldırı girişimi

Eklenme: 25.01.2026 - 22:16 Güncelleme: 25.01.2026 - 23:47

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının vatandaş girişinin bulunduğu yola el yapımı patlayıcı atıldı. Saldırıyı gerçekleştiren yüzleri maskeli 2 şüpheli aranıyor.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne hain saldırı girişimi
Reklam alanı

Diyarbakır Valiliği, saat 20.15 sıralarında İl Emniyet Müdürlüğü ana hizmet binasının vatandaş girişinin bulunduğu yola el yapımı patlayıcı atıldığını açıkladı. 

Yapılan ilk incelemede, yüzleri maskeli 2 şüphelinin olay yerinden hızla ara sokaklara kaçtığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Olay yeri ve çevresinde uzman ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda el yapımı patlayıcının herhangi bir hasar oluşturmadığı belirlenmiştir. Faillerin kimliklerinin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalar güvenlik birimlerimiz tarafından titizlikle sürdürülmektedir."


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 1
😊 0
😡 6
👎 0
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 8 tepki

Yorumlar

  • Barış 1 gün önce

    Alın size barış süreci bunlar insanlıktan anlamaz önce Mardin şimdi Diyarbakır bakalım ne olacak en sonunda gene sur olaylari patlak verecek anlaşılan

Yorum Yap