DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,25₺
STERLİN : 57,52₺
GRAM : 6.045,59₺
ÇEYREK : 9.933,91₺
CUMHURİYET : 39.415,83₺
Güncel

Diyanetten teravih namazı kararı! Ali Erbaş duyurdu

Eklenme: 29.03.2022 - 11:21 Güncelleme: 29.03.2022 - 12:23

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, teravih namazıyla ilgili açıklama yaptı. Erbaş, "Beş vakit namazda olduğu gibi teravih namazı da camilerimizde cemaatle kılınacaktır." dedi.

Diyanetten teravih namazı kararı! Ali Erbaş duyurdu
Reklam alanı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, başkanlık yerleşkesinde düzenlenen 2022 Yılı Ramazan Ayı Faaliyetleri Tanıtım Programı'nda konuşan Erbaş, bu ramazanda teravih namazlarının camide kılınacağını duyurdu. 

Erbaş, "Hastalık belirtileri taşıyan kardeşlerimizin cemaate katılmamaları hastalıkları geçinceye kadar hiç olmazsa sabretmelerini özellikle istirham ediyorum" dedi. 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 22
❤️ 9
😊 3
😡 3
👎 2
😂 6
😢 0
😲 2
Toplam 47 tepki

Yorumlar

  • #& 1359 gün önce

    Lutfetmiş kendileri.

  • KONYALI 1359 gün önce

    yoooo hocam hasta olsak da farz namazları kaçırırız ama vacip namazlara gider ve gitmeyenlerede gitmemiş diye ayıplarız ve o hastalığımızıda başkalarına serptirmeyi görev biliriz.

  • Ömer 1360 gün önce

    Rabbim kabul et.

Yorum Yap