DOLAR : 42,79₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.981,10₺
ÇEYREK : 9.839,45₺
CUMHURİYET : 39.040,26₺
Güncel

DİVA-SEN Konya Şubesi’den Mütercimler’e suç duyurusu

Eklenme: 11.09.2020 - 15:47

Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Diyanet e Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Erol Mütercimler'in yaptığı açıklamalara yönelik suç duyurusunda bulundu.

DİVA-SEN Konya Şubesi’den Mütercimler’e suç duyurusu
Reklam alanı
DİVA- SEN Konya şubesi tarafından Konya Adliyesi’ne suç duyurusunda bulunarak basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Katıldığı bir televizyon programında ülkemizdeki milyonlarca imam hatip lisesi mezunu kardeşlerimize karşı hakaret, nefret ve düşmanlık gibi eylemlerde bulunan ve imam hatiplileri hedef haline getiren Erol Mütercimler’in yargı önünde hesap vermesi hukuk devletinin bir gereğidir. Bu zihniyeti çok yakından iliyoruz. Yıllarca u okuldan mezun talebelerin vatan ve milletine hizmet etmemesi için önlerini kapayan u zihniyet bir türlü bitmiyor. Sonuna kadar bu basit zihniyet ile mücadelemiz devam edecek”

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 2
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap