DOLAR : 46,422₺
EURO : 53,803₺
STERLİN : 62,438₺
GRAM : 6.594₺
ÇEYREK : 10.957₺
CUMHURİYET : 43.102₺
GREMSE : 107.195₺
Güncel

Dışişleri Bakanı Fidan Katar'da

Eklenme: 19.03.2026 - 17:13

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad'da gerçekleştirilen "Bölge Ülkeleri Bakanlar Toplantısı"nın ardından Katar'a gitti.

Dışişleri Bakanı Fidan Katar'da
Reklam alanı

Bölgedeki son gelişmeleri yakından takip eden Türkiye, yoğun diplomasi trafiğini sürdürüyor.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistan'daki temasların ardından Katar'a gitti.

Bakan Fidan, Katar ziyareti kapsamında Katar-Türk Birleşik Müşterek Kuvvet Komutanlığı Karargahını ziyaret etti.

Bakan Fidan ayrıca, Katar Emiri Al Sani ve Katarlı mevkidaşıyla görüşmeleri kapsamında, bölgedeki savaşın müzakere yolu ile çözümlenmesinin önemini vurgulayacak.

Ziyarette, çatışmaları sona erdirmeye yönelik çabalar değerlendirilecek. Mevcut gerilimin düşürülmesi ve saldırıların son bulması için atılabilecek somut adımlar üzerinde durulacak.


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 1
😊 1
😡 2
👎 2
😂 2
😢 0
😲 0
Toplam 9 tepki

Yorum Yap