Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Dezenformasyon Bülteni'nin 81. sayısını yayımladı. Bültende Deprem bölgesinden Konya'ya getirilen mobil fırının 15 Temmuz kutlamalarında vatandaşlara simit dağıttığı iddiası yalanlandı.
Reklam alanı
Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, "Konya Büyükşehir Belediyesi, Hatay'da hizmet veren AFAD'ın mobil ekmek fırınını deprem bölgesinden Konya'ya getirerek 15 Temmuz kutlamalarında vatandaşlara simit ikram etti" iddiasının doğru olmadığı belirtilen bültende, iddiaya konu ekmek fırınının AFAD'ın değil, özel bir firmanın olduğu ifade edildi.
Bültende, "Fırın, deprem bölgesinde uzun süre vatandaşlarımıza gönüllü olarak hizmet vermiştir. Paylaşılan görüntülerde, firmanın Konya Valiliğinin izniyle 15 Temmuz'da vatandaşlarımıza ikramlarda bulunmak üzere Mevlana Caddesi'ne getirdiği mobil ekmek fırını görülmektedir. Konya Büyükşehir Belediyesinin Hatay'daki yemek tırı ve ekmek fırını vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmektedir." bilgisine yer verildi.
Bültende, "Fırın, deprem bölgesinde uzun süre vatandaşlarımıza gönüllü olarak hizmet vermiştir. Paylaşılan görüntülerde, firmanın Konya Valiliğinin izniyle 15 Temmuz'da vatandaşlarımıza ikramlarda bulunmak üzere Mevlana Caddesi'ne getirdiği mobil ekmek fırını görülmektedir. Konya Büyükşehir Belediyesinin Hatay'daki yemek tırı ve ekmek fırını vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmektedir." bilgisine yer verildi.
Kaynak: AA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
9
😡
0
👎
1
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 10 tepki
Bütün kurumlar Konya Büyükşehir belediyesi gibi çalışsa keşke, herkesin takdirini kazanmış bir başkan ve ekibi teşekkürler.
Uğur ibrahim beyin ve ekibinin deprem bölgesinde <a href=\"https://seo.net.tc/uye/tarimmemleketi.315/#about\">büyük emekleri oldu</a>. Allah razı olsun hepsinden.
Konya belediyemiz deprem bölgesinde olağanüstü çaba gösterdi göstermeye de devam ediyor. Herkes orada konya belediyesini tebrik etti ama nu yalanları nasıl uydurup haber yapıyorlar yüzlerde kizarmiyor pes yani
Yorum Yap
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Akşam saatlerinde apartman yangını! 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Bakan Memişoğlu yurt dışına giden hekim sayısını açıkladı
Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı
Konya'da otomobil tıra çarptı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Konya'da dağda kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti
TBMM'de taciz soruşturması: Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı
12 yaşındaki ortaokul öğrencisine akran zorbalığı!
Haber Ara