Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan vefat eden Arapça öğretmeninin cenazesine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, imam hatip öğrenciliği yıllarında Arapça öğretmeni olan Ahmet Karaman'ın cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan vefat eden Arapça öğretmeninin cenazesine katıldı

Kahraman için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törende, Kahraman'ın ailesi taziyeleri kabul etti.

Merhumun ailesine başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Allah'tan geldiklerini ve Allah'a döneceklerini, bundan kaçış olmadığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahraman'ın İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde Dinler Tarihi hocaları olduğunu dile getirerek, "Disipliniyle, gerçekten derslerdeki bizlere olan hakimiyetiyle, şu anda yine kendisinin yol arkadaşı Tayyar Hocam da burada. Birlikte hep yol yürüdüler, biz de onların öğrencisi, talebesi olduk. Hocamdan bizler hep memnun olduk. İnşallah ebedi alemde Rabbim bizleri sevgili Habibi'ni 'Liva-ül hamd' ismiyle müsemma sancağı altında haşru cem eyler." diye konuştu.

 

Ondan memnun oldukları gibi hocasının da kendilerinden memnun olmasını dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:"Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Fakat gerçekten derslerindeki otoritesi, hakimiyeti ve bizlere olan bu noktadaki gerçekten ciddiyeti sebebiyle biz hocamızdan hep memnun olduk. İnşallah o da bizlerden memnun olmuştur. Mekanı cennet olsun. Diğer iki kardeşimize de aynı şekilde Rabbim cennetiyle, cemaliyle muamele eylesin."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kılınan cenaze namazının ardından Ahmet Kahraman'ın tabutuna omuz verdi.

Cenazeye, Kahraman'ın yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi Davut Gül, İl Müftüsü Safi Arpaguş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de katıldı.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”