Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli iradenin üstünlüğüne inanan bir kadro olarak yetkiyi başka yerlerde aramadık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her seçim dönemini milletimize geçmişte yaptıklarımızın hesabını verme ve gelecekte yapacaklarımızın ruhsatını alma vesilesi olarak gördük. Milli iradenin üstünlüğüne tüm kalbiyle inanan bir kadro olarak yetkiyi hiç bir zaman başka yerlerde ve yöntemlerde aramadık" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkan başlıklar:

Sizleri hürmetle muhabbetle selmalıyorum. İftar soframızı şereflendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim tutuuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri katında kabul buyursun.

Artık Kadir gecesine yaklaşıyoruz. 

Sandık Kurulu üyesi kardeşlerimle bir arada olarak  pazar günü yapılacak seçimlere ben inanıyorum ki Beyoğlu başka bir heyecanla hazırlanıyor. Sandıklarda inanıyorum ki sizler kuş uçurtmayacaksınız.Sabah erken saatlerinde sandık mahaline varıp orada kontrol altına alacağınzıa inanıyorum.

Gençler, dünyanın dört bir yanında zulüm gören, eziyet çeken, haksızlığa ve huklusuzluğa maruz kalan kardeşlerimiz içinde dua ediyoruz.

Bugün vefat haberini almanın üzüntüüsnü yaşadığımız Osman Karaaslan kardeşime bir kez daha Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. 

 

"Milli iradenin üstünlüğüne inanıyoruz"

Siyasi mücadelemizde hakkın rızasını  halkımızın duasını almak için çalıştık. Ülkemize hizmet ederken de hep bu gaye için sarf ettik.

Her seçim dönemini milletimize geçmişte yaptıklarımızın hesabını verme ve gelecekte yapacaklarımızın ruhsatını alma vesilesi olarak gördük. Milli iradenin üstünlüğüne tüm kalbiyle inan bir kadro olarak yetkiyi hiç bir zaman başka yerlerde ve yöntemlerde aramadık.

Geçmişte milletten alamadıkları iktidar yetkisini darbe  ve vesayet eliyle gasp etmeye can atanlar var. Aynı şekilde sandığa milletin atmadığı oyu hile ve hurdayla kendi hanelerine yazdırmak için her türlü oyunu sergileyenlere de rastlıyorduk.

Biz teşkilatımızla sandık görevlilierimizle, gönüllü vatandaşalrımızla sandığı da sonuçlarını da çok sıkı tuttuğumuz için kimse başka yollara tevessül edemiyor. Bu seçimlerde sandığa gidecek vatandaşımızın iradesine müdahale için pek çok kirli pazarlığın yapıldığına şahit oldum. 

Benim halkım bu seçimlerde Ekrem efendiye böyle bir yol göstermeyecek. 

İnşallah biz Allah'ın izniyle "Muradımıza ereceğiz"

Bavul bavul avrolar, dolarlar. Bu görüntülerin siyaseti kirlettiği bir ortamda kimse böyle bir tabloyu ilkeyla, davayla, siyasi görüş farklılığıyla izah edemez. Siz sırtınızı dönseniz de hakikatler değişmiyor.

Bunca yıl sonra ülkemizde "Zübük" siyasetini horlatanların niyeti bugün İstanbul'u yarın tüm ülkeyi yağmalamaktır.  

Bunca yıllık siyasi hayatımız, bize şunu gösterdi; seçim sahada kazanılır sandıkta tescil edilir. Sahada yoksanız sandıktan zaten bir şey çıkmaz, sandığı iyi kontrol edemezseniz de sahadaki emeğinizin en azından bir kısmı heba olur. Sizler canla başla sahada çalıştınız. Asıl önemli vazife pazar günü sizi bekliyor. Sandıklara sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum.İşi sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok ama bize emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz.

Bir an bile vazifemizi ihmal etmeyeceğiz. 

 

"İstanbul'un 5 yılı kaybolup gitti, bir 5 yıl daha aynı akıbete uğratamayız"

Seçim günleri her türlü yalana, provokasyona, operasyona açık günlerdir. Sandık görevlilierimizin kaynağı teşkilatımız olmayan hiç bir bilgiye itibar etmemeleri gerekir.

Sandığın kazası 5 yılda bir olabiliyor. İstanbul'un 5 yılı kaybolup gitti, bir 5 yıl daha aynı akıbete uğratamayız.

Biz Murat Kurum kardeşimizin hem şehrin son dönemdeki kayıplarının telafisi hem geleceğe hazırlanması hususundaki becerisine güveniyoruz. 

Allah'ın izniye 1 Nisan'da İstanbul'un gözlerini yeni bir döneme açacağına inanıyorum.


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English