Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında konuştu: (2)

"İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan, bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan, medeniyetimizden, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız" "Şayet siyaseti şekillendirmek, medyaya, dedikoduya, sanal mecralara kalsaydı bırakın iktidar olmayı, bize bu ülkede yağmurlu havada bir bardak su bile vermezler, doyasıyla tek bir nefes bile aldırmazlardı" "Ülkemizin

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan, bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan, medeniyetimizden, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız." dedi.


Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Galatasaray NEF Stadyumu'nda düzenlediği "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer" programında partililere seslendi.


2023'te bayrağı zirveye dikeceklerini dile getiren Erdoğan, alandakilere seslenerek şöyle devam etti:


"Bayrağı zirveye dikmeye var mıyız? Sandığı irade, davayı namus, Türkiye'yi sevda bilen AK Parti İstanbul Teşkilatı olarak şimdi sizlerden söz istiyorum. Cumhuriyet'imizin ilk yüzyılının son imtihanı 2023'ü alnımızın akıyla vermeye hazır mıyız? Ey İstanbul, Cumhuriyet'imizin yeni asrında dünyada Türkiye Yüzyılı'nı yükseltmeye hazır mıyız? Ey İstanbul, Fatih'in İstanbul'u fethinin 600. yıl dönümü, 2053'te tüm gönüllüleri yeniden fetih için hazır mıyız? Ey İstanbul, AK Parti husumeti kisvesi altında milletimizle bin yıllık hesabını görmeye çalışanların heveslerini bir kez daha kursaklarında bırakmaya hazır mıyız? Ey İstanbul, bu şehri fert fert, hane hane, sokak sokak, sandık sandık, ilçe ilçe Türkiye Yüzyılı'na taşımaya hazır mıyız? Maşallah. Barekallah. Tebarekallah. Şu karşımda gördüğüm heyecan, ihtişam, şu karşımda gördüğümüz birlik, şu karşımda gördüğüm irade, inşallah 2023'teki zaferimizin müjdesidir."


Cumhurbaşkanı Erdoğan, birbirine kenetlenmiş parmaklar ve bir duvarı oluşturan tuğlalar gibi olduklarını belirterek, "Saflarımızı sıkı tuttukça önümüze hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar, hangi engeli koyarlarsa koysunlar vız gelir. Başlattığımız demokrasi ve kalkınma hamlesini adım adım ileriye taşıyarak ülkemizin üzerinden vesayetin gölgesini nasıl kaldırdıysak, yoklukları, sefaleti, geri kalmışlığı nasıl tarihe gömdüysek, içeride ve dışarıda tertiplenen kumpasları nasıl bozduysak, terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkarttıysak inşallah 2023'le ilgili sinsi plan ve hevesleri de aynı şekilde çöpe atacağız. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için uğraşan, bu uğurda finanstan teröre her aracı kullanan küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah etmeyeceğiz. İnancımızdan, medeniyetimizden, tarihimizden, milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız." diye konuştu.


"Zor oyunu bozar" sözüne atıfta bulunan Erdoğan, şunları ifade etti:


"Gücünü imanımızdan ve azmimizden alan çabayla inşallah bu oyunu da bozacağız. Bu hedefe ulaşmak için Cumhur İttifakı çatısı altında gece gündüz çalışacağız. Önce AK Parti olarak kendi içimizdeki birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Buradan genel başkan sıfatıyla, şahsımdan başlayarak, tüm genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, yeni bir görev veriyorum. Her birimiz kendi oy kullandığımız sandığın üyelerini ve mahalle temsilcileriyle en kısa sürede bir araya geleceğiz. Aynı şekilde ikamet ettiğimiz yerdeki AK Parti üyeleriyle temasa geçeceğiz. Her bir üyemizi, partimize yeni bir üye katılması için teşvik edeceğiz. Kendimizden başlayarak halka halka bu seferberliği, 85 milyonun tamamına yayacağız. Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez. Varsın birileri kendi kendilerine gelin güvey olmaya, kendi kısır dünyalarında davul zurna çalmaya, sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz doğrudan insanımıza gideceğiz. Doğrudan insanımızla konuşacağız. Doğrudan insanımızın gönlüne ve dimağına hitap edeceğiz. Hepimizin de çok iyi bildiği gibi siyaset insanla yapılır. Şayet siyaseti şekillendirmek, medyaya, dedikoduya, sanal mecralara kalsaydı bırakın iktidar olmayı, bize bu ülkede yağmurlu havada bir bardak su bile vermezler, doyasıya tek bir nefes bile aldırmazlardı. Kazandığımız her zaferin gerisinde milletimizle aramızda tuttuğumuz o güçlü bağ, paylaştığımız muhabbet, yöneldiğimiz ortak istikamet var."


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Allah'ın takdirine razı olduklarını, milletin gücünün üstünde güç görmediklerini vurgulayarak, "Hep birlikte yaşadığımız 15 Temmuz, bunun en büyük ispatıdır. Ne diyor Akif? 'İmandır o cevher ki ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek, sinede yüktür.' Dünyanın en modern savaş araçları olan tankın, topun, uçağın, helikopterin, silahın karşısında sadece imanlı yüreğiyle çıkmış, hepsine galebe çalmıştır. Onunla birlikte AK Parti kadrolarının moralini bozmak için tedavüle sokulan hiçbir yalan, hiçbir iftira, tezgahlanan hiçbir kirli oyun, bu gerçeği değiştiremez. Türkiye'nin geçtiğimiz 20 yılda elde ettiği asırlık kazanımları inkar edenin gözüne dizine durur. Ülkemizin bugün yaşadığı çoğu da küresel krizlerden kaynaklanan sorunlarını çözebilecek yegane vizyona, programa, projeye, kadroya, azme sahip tek parti biziz. Muhalifler bile alenen ikrar edemeseler de bu gerçeği dost ortamlarında dile getirmekten kendilerini alıkoyamıyorlar." değerlendirmesinde bulundu.


(Sürecek)



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English