DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,10₺
STERLİN : 57,28₺
GRAM : 5.967,53₺
ÇEYREK : 9.818,79₺
CUMHURİYET : 38.958,14₺
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü

Eklenme: 20.09.2023 - 10:20 Güncelleme: 20.09.2023 - 10:48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Türkevi'nde görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüştü
Reklam alanı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78'inci Genel Kurulu için bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) New York şehrinde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından görüşme hakkında yaptığı açıklamada, "BM 78'inci Genel Kurul temaslarımız kapsamında İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile bir görüşme gerçekleştirdik. İstişarelerimiz ülkemiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olsun" dedi.

Kaynak: DHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorumlar

  • Ahmed 817 gün önce

    one minute!

Yorum Yap