DOLAR : 42,89₺
EURO : 50,24₺
STERLİN : 57,50₺
GRAM : 6.043,72₺
ÇEYREK : 9.930,85₺
CUMHURİYET : 39.403,63₺
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze diplomasisi

Eklenme: 09.10.2023 - 18:54 Güncelleme: 09.10.2023 - 21:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısına bir süre ara vererek Filistin Devlet Başkanı Abbas, Lübnan Başbakanı Mikati ve İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile telefonda görüştü. Erdoğan, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini, göstermeye devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze diplomasisi
Reklam alanı
Erdoğan-Abbas görüşmesinde, İsrail ve Filistin'de yaşananlar ile bölgedeki gerilime ilişkin son gelişmeler ele alındı.

Erdoğan, Türkiye'nin bölgede çatışmaların son bulması ve bir an önce sükunetin sağlanması için her türlü gayreti gösterdiğini ifade etti.

Erdoğan Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Necip Mikati ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede İsrail-Filistin gerilimi çerçevesinde bölgede artan çatışmalar ele alındı.

Erdoğan görüşmede, çatışmaların sona ermesi için Türkiye'nin gayret göstermeye devam edeceğini belirtti. 

Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ile de telefonda görüştü.

Görüşmede, İsrail ve Filistin'de yaşananlar ile bölgedeki gerilime ilişkin son gelişmeler ele alındı.

Gazze halkının topluca, ayrım gözetmeksizin zarar görebileceği bir adımın, bölgede yaşanan acıları ve şiddet sarmalını daha da artıracağını vurgulayan Cumhurbaşkanımız Erdoğan, sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini ve bölgede sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Erdoğan görüşmede, bölgedeki endişe verici çatışmaların sonlandırılması ve kalıcı barışın sağlanması için Türkiye'nin gayretlerinin artarak süreceğini ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 2
😡 7
👎 7
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 16 tepki

Yorumlar

  • Şevko 801 gün önce

    Sadece Filistin tarafı ezildiği dönemler hiçbir şeye ara verip görüşmüyordu

  • Şükrü 802 gün önce

    Türk devletleri toplumunu da hemen topla ortak bir bildiri yayınlayın

Yorum Yap