Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mevlana Türbesi'nde Kur'an-ı Kerim tilaveti! İşte o anlar
Eklenme Tarihi: 28.11.2022 - 11:02 , Son Güncellenme: 28.11.2022- 11:06
Konya'da Toplu Açılış Töreninin ardından Mevlana Türbesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hz. Mevlana'nın kabri başında İnfitar Suresi'ni okudu. İşte o anlar…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni”ne katıldı. Erdoğan, Mevlana Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde Konyalılara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Mevlana Türbesi'ni ziyaret etti.
İnfitar Suresi’ni okudu
Mevlana Türbesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hz. Mevlana'nın kabri başında da dua edip Kur'an-ı Kerim okudu. İnfitar Suresi’ni okuyan Erdoğan'ın o anları Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından kayda alındı.
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
29
13
19
10
11
15
1
3
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
MD
mevlana diyarından
70 gün önce
yine emojilere bakılacak olursa kızanlar ve beğenmeyenler olmuş, pekala siz ne isterdiniz?... yoksa "konyalım" türküsünü mü söylemesini isterdiniz
Cevapla
Begen (4)
Begenme (14)
AG
Aziz gonyalı
70 gün önce
Biz sayın cumhurbaşkanımızın hangi duaları okuduğunu değil,konya ile ilgili bundan sonra ne gibi yatırımlar yapacağını burdan öğrenmek isterdik!
Begen (4)
Begenme (0)
V
vatandaş
70 gün önce
Bu ülke özgür laik demokratik bir cumhuriyet.
İsteyen beğenir isteyen kızar isteyen ağlar isteyen halay çeker.
Begen (0)
Begenme (0)
TS
TAŞKENT SAİT
71 gün önce
Rabbim seni başımızdan eksik etmesin.Rabbim seni hafiz ismiyle hıfzetsin...
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”