Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cihanbeyli’de Ramazan etkinliklerine büyük ilgi

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde belediye tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri büyük ilgi görüyor.

Konya’nın Cihanbeyli İlçesinde Onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayı bütün güzellikleriyle yaşanıyor. İlçede belediye tarafından gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri vatandaşların büyük ilgisini görüyor. Ayşe Türkmenoğlu Hanımeli Parkı Amfi Tiyatroda hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklere Kaymakam Mustafa Kutlu, Belediye Başkanı Mehmet Kale ve AK Parti İlçe Başkanı Serdar Karaburun da katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Belediye Başkanı Mehmet Kale yaptı. “Şüphesiz çok değerli, çok mübarek ve manevi atmosferi yoğun olan bir zaman diliminden geçiyoruz” diyen Başkan Kale, onbir ayın sultanı Mübarek Ramazan’ın Cihanbeyli’de bütün güzellikleriyle yaşandığını belirtti.

Belediye olarak yoksullara, kimsesizlere gıda paketlerini ulaştırdıklarını, iftar vakitlerinde Konya-Ankara karayolu üzerinde yolculuk halinde olanlara iftariyelik dağıtarak Cihanbeyli’nin misafirperverliğini ve kardeşliğini gösterdiklerini belirten Kale “Toplumsal dayanışmaya ve sosyal hayata yönelik daha birçok çalışma yürütüyoruz. İşte bugün de bu çalışmalardan birini gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Ramazan ayına yönelik, özellikle gençlerimizin ve çocuklarımızın ilgisini çekecek bir etkinlik düzenleyelim istedik. İlkini geçtiğimiz hafta gerçekleştirdik. Büyük ilgi gördü. Bugün ikincisini yapacağız ve Ramazan ayının sonuna kadar hafta sonları bu etkinliğimiz sizlerle buluşacak” dedi.



Cihanbeyli’nin hizmette altın dönemini yaşadığını belirten Kale konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Daha önce Cihanbeyli için hayal bile edilemeyecek eserlere bugün kendi gözlerinizle şahit oluyorsunuz. 15 Temmuz Şehitler Parkı, Trafik Eğitim Parkı ve şu an içinde bulunduğumuz Hanımeli Parkı ilçemizin cazibesini daha da artırdı. Hanımeli Parkı için ‘Ne gerek var’ diyenlere işte bugün burayı doldurarak en iyi cevabı siz veriyorsunuz. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burası sıradan bir park değil… Amfi tiyatrosuyla, hanımlarımızın işlettiği işyerleriyle, anıtlarıyla Konya’nın en gözde parklarından birisidir. İnşallah bu bölge önümüzdeki süreçte daha da canlanacak. İçerisinde bulunduğumuz bölgenin eski halini hepiniz çok iyi biliyorsunuz. İlçemizdeki değişimi ve gelişimi sırf buraya bakarak bile anlayabilirsiniz. Cihanbeyli artık eski Cihanbeyli değil! Burası artık bataklığın yeşil alana dönüştüğü, kötü kokuların yerini çiçek kokularına bıraktığı modern ve gelişen bir ilçe… Siz her şeyin en iyisine layıksınız. Sizin için, çocuklarımız için gece-gündüz demeden çalışıyoruz. Göreve gelmeden önce verdiğimiz tüm sözlerin hepsini fazlasıyla yerine getirdik. Ancak hizmet aşkımız ve yapacaklarımız bitmedi. Bunun için de “durmak yok, yola devam” diyoruz."



Başkan Kale’nin konuşmasının ardından programa geçildi. Cahit Nazlı söylediği ilahilerle kulakların pasını silerken, daha sonra gerçekleştirilen gösterilerle Hanımeli Parkına gelenler keyifli dakikalar yaşadı.


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English