DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,15₺
GRAM : 6.282,84₺
ÇEYREK : 10.321,68₺
CUMHURİYET : 40.957,42₺
Güncel

Çelebi Kafe Karatay’ın yapımı sürüyor

Eklenme: 14.12.2022 - 13:21

Karatay Belediyesi, 5’nci Kafe Karatay şubesini Çelebi Mahallesi’ne kazandırdığı Yeşil Kuşak Çelebi Parkı içerisine yapıyor. İnşa çalışmaları başlayan Çelebi Kafe Karatay’ın kısa süre içerisinde tamamlanıp vatandaşın hizmetine girmesi planlanırken; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışarak vatandaşların sosyal ve kültürel hayatına katkı sunduklarını söyledi.

Çelebi Kafe Karatay’ın yapımı sürüyor
Reklam alanı
Sosyal belediyecilik anlayışıyla “Kafe Karatay” projesini hayata geçiren Karatay Belediyesi, Kafe Karatay’ın 5’nci şubesinin yapımına başladı. 

Çelebi Mahallesi’ne kazandırılan yeşil kuşak parkı içerisinde yapımı süren Çelebi Kafe Karatay projesi, 6 bin 400 metrekare arsa, 320 metrekare de inşaat alanında hayata geçiriliyor. Çelebi Kafe Karatay’ın 2023 yılının Mayıs ayı içerisinde tamamlanıp hizmete başlaması hedefleniyor.  
Vatandaşın sosyal ve kültürel hayatına katkı sunan projeler üretmeyi sürdürdüklerinin altını çizen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çelebi Mahallesi’ne kazandırdıkları yeşil kuşak park içerisinde yapımına başladıkları Çelebi Kafe Karatay’ın ilçeye hayırlı olmasını diledi. 

HEMŞEHRİLERİMİZİN SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATINA KATKI SUNUYORUZ
Başkan Hasan Kılca, “Proje ve yatırımlarımızla hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Konyamıza ‘Kafe Karatay’ markasıyla kazandırdığımız projemizin 4 şubesini hayata geçirmiştik. Kısa sürede benimsenen ve hemşehrilerimiz için gözde uğrak noktaları haline gelen Kafe Karatay’ın 5’nci şubesini Çelebi Mahallemize kazandırdığımız yeşil kuşak parkımızın içerisine inşa ediyoruz. Yapım çalışmalarımız devam ediyor. inşallah kısa bir süre içerisinde Çelebi Kafe Karatay’ımızı da tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. 5’nci Kafe Karatay şubemiz şimdiden hemşehrilerimize, ilçemize ve Konyamıza hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 5 tepki

Yorumlar

  • atıl kırsal Mahalleler 1106 gün önce

    Bu kadar israf olmaz iş aş istihdam sağlayın yandaşları beslemeyin inşaat park yapmak deyil belediyecilik işçi nüfusu olan mahalle kirsaldaki ismil komek kursları tekstil olur faydalı iş imkanı sağlayın

    • Kontürk 1105 gün önce

      İş aş istihdam konyada yoksa sendede beyin yok.

Yorum Yap