DOLAR : 44,15₺
EURO : 51,22₺
STERLİN : 58,84₺
GRAM : 7.464,45₺
ÇEYREK : 12.328,23₺
CUMHURİYET : 48.939,33₺
Güncel

Çanakkale Savaşları mobil müzesi Kulu'da ziyarete açıldı

Eklenme: 05.03.2026 - 09:55 Güncelleme: 05.03.2026 - 10:00

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığınca "Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale" sloganıyla yola çıkan mobil müze, Kulu'da ziyaretçileriyle buluştu.

Çanakkale Savaşları mobil müzesi Kulu'da ziyarete açıldı
Reklam alanı

Çanakkale Savaşları'ndaki kahramanlıkların ve yaşananların anlatılması amacıyla Türkiye turuna çıkan tır, Kulu ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'na park etti.
Ziyarete açılan müzeyi gezen Kulu Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat, Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Jandarma Komutanı Metehan Osman Hasdemir, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş ve kurum amirleri 7 vitrinde yer alan eserleri inceledi. 2 gün boyunca Kulu'da kalacak müze içinde 7 vitrinde, savaş eserleri, belgeseller ve görseller bulunuyor. Çanakkale ruhunu özellikle gençlere, öğrencilere ve tüm halka iletmek amacıyla hazırlanan bu müzedeki eserler kronolojik sırayla sergilenecek. (Büşra Üstündağ)

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap