DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Büşra Kayıkçı, "Bluets" albümünün lansman konserini Zorlu PSM'de yaptı

Eklenme: 20.11.2022 - 09:26

Reklam alanı

İSTANBUL (AA) - Neoklasik müziğin genç temsilcilerinden piyanist ve besteci Büşra Kayıkçı, ilk ortak albümü "Bluets"un lansman konserinde Zorlu PSM'de sahne aldı.


Turkcell Platinum Sahnesi'ndeki konsere İstanbullu müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.


Ah! Kosmos (Başak Günak) ve Büşra Kayıkçı'nın 11 Kasım'da yayımlanan ilk ortak albümü "Bluets", iki sanatçının iki senelik bir süreçte ortaya koyduğu üretimlerden oluşuyor.


Sanatçılar, albümlerinde, "tanıdıklık hissi" veren ve uzakta olan düşsel, dingin seslerin peşine düşerek, fiziksel olarak var olması mümkün olmayan mekanların ve tanımlanamayan zamanın ruhunu yansıtıyor. Kayıtları İstanbul ve Berlin'de gerçekleşen albümün prodüksiyonunu Başak Günak üstlendi.


Piyano ve piyanodan kaydedilen perküsyonları Büşra Kayıkçı'nın performe ettiği albümde, yaylılar Judith Hamman, bass klarnet İranlı sanatçı Shabnam Parvaresh tarafından, ek canlı perküsyonlar ise Kanadalı müzisyen Maysun tarafından çalındı.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap