Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bu yıl da 10 bin öğrencinin çanta ve kırtasiye desteği Karatay Belediyesi’nden

Karatay Belediyesi, 3 yıl önce “Mutlu Çocuklarıyla Bir Başka Karatay” anlayışıyla Karatay’da ilkokul birinci sınıfa başlayan tüm öğrencilere yönelik başlattığı çanta ve kırtasiye malzemesi desteğini bu eğitim ve öğretim döneminde de sürdürüyor. İlçede ilkokula başlayacak 10 bin öğrenciye ihtiyaç duyacakları tüm kırtasiye malzemesini bu yıl da Karatay Belediye'si sağlayacak.

Bu yıl da 10 bin öğrencinin çanta ve kırtasiye desteği Karatay Belediyesi’nden
Karatay Belediyesi, ilçede eğitim alanındaki yatırımlar ve hayata geçirdiği birbirinden önemli projelerle gelecek nesillerin yetişmesine büyük katkı sağlıyor. 

Ailelerin eğitim ile ilgili yükünü bir nebze de olsa azaltmak amacıyla ilk kez 2019’da Karatay Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Karatay’da İlkokul 1. Sınıfa Başlayan Tüm Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Malzemesi” projesi 2 yıldır olduğu gibi bu yıl da uygulanacak. 

Bu kapsamda Karatay Belediyesi, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde Karatay’da 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere okul çantası, beslenme çantası ve kırtasiye malzemesi desteği içeren söz konusu projeyle ailelerin yanında olmaya devam edecek. 14 adet kırtasiye malzemesinden oluşan bir set, okul çantası ve beslenme çantasından oluşan kırtasiye desteğinin içerisinde; kalemlik, 12’li kuru boya, 12’li pastel boya, alıştırma kalemi, güzel yazı defteri, siyah kurşun kalem, kırmızı kurşun kalem, şeffaf dosya, abaküs, sayı çubuğu, sayı fasulyesi ve boyama kitabı bulunuyor.

Karatay Belediyesi tarafından bu yıl okula başlayacak 10 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine hediye edilecek çanta ve kırtasiye malzemeleri, önümüzdeki günlerde okullara gönderilmeye başlanacak ve okulların yeni eğitim-öğretim dönemine başlayacağı 12 Eylül Pazartesi günü öğrencilerin okul sıralarındaki yerini alacak. 
ÖĞRENCİLERİMİZİN İHTİYAÇLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin tamamında eğitim çağındaki çocuk ve gençlerin her türlü ihtiyacıyla yakından ilgilendiklerini ifade ederek eğitime verdikleri önemin bir kez daha altını çizdi. 

Başkan Hasan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak ilçemizdeki tüm öğrencilerin kaliteli, modern ve çağın şartlarına uygun ortamlarda eğitim alabilmesi, bizler için son derece önemli. Bir yandan ilçemize yeni eğitim tesisleri kazandırırken, diğer taraftan da mevcut okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını giderme noktasında yoğun bir gayretin içerisindeyiz. 2019’da ilk kez başlattığımız ve ilçemizdeki bütün ilkokullarda eğitim hayatına başlayan öğrencilere yönelik çanta ve kırtasiye desteği projesini bu yıl da sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2022-2023 Eğitim ve Öğretim döneminde ilkokula başlayacak 10 bin yavrumuzun çanta ve kırtasiye hediyesi bizden. Bu desteğimiz okulların başlayacağı ilk gün çocuklarımızın sıralarında olacak. “Mutlu Çocuklarıyla Bir Başka Karatay” sloganıyla başlattığımız bu desteğimiz, çocuklarımız, ailelerimiz ve eğitim camiasının da takdir ettiği bir proje oldu. 3 yıl önce bizleri çok heyecanlandıran projeyi bu yıl da hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Her kesimden aldığımız geri dönüşler de oldukça doğru bir iş yaptığımızı bizlere bir kez daha gösteriyor. Öğrencilerimizin tüm konsantrasyonunu derslerine vermesi ve geleceğe sağlam adımlarla yürümesi adına her zaman onların ve ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 2
  • 4
  • 4
  • 2
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Abdurrahman
    2 yıl önce

    Karatay Belediyesinin Kırtasiye yardımı yapması güzel bir hareket olabilir, ama Karatay da bazı ilk öğretim okullarının sınıf mevcutları eskiden olduğu gibi 40 - 50 - 60 kişilik sınıf mevcutları olmuşken gelecek nesiller için nitelikli ve kaliteli eğitim için lütfen önceliklerimizi iyi belirleyelim...

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English