Son Dakika Haberler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli 6 film sinemaseverlerle buluşacak.

Bu hafta 6 film vizyona girecek

Yerli komedi tutkunlarının merakla beklediği "Kutsal Damacana 5: Zombi", ezeli düşmanları İblis'in dünyaya yaydığı virüsle oluşturduğu zombi ordusuna karşı savaşan üç arkadaşın hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Şafak Sezer'in senaryosunu kaleme alıp, başrolünde yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda, Ersin Korkut, Yıldırım Memişoğlu, Aslı Bekiroğlu, Nergis Kumbasar, Erhan Yazıcıoğlu, Mete Gök, Onur Büyüktopçu ve Nilgün Belgün yer alıyor.

Kamil Çetin'in yönetmenliğini üstlendiği, müzikleri Ceyhun Çelikten imzası taşıyan filmde, Bülent Ersoy ve Kibariye de rol aldı.

"Yedi"
Brad Pitt ve Morgan Freeman'ın başrollerinde yeniden vizyona girecek "Yedi" filmi, biri yeni biri de tecrübeli iki dedektifin yedi büyük günahı referans alarak cinayetler işleyen bir seri katili yakalamaya çalışmasını anlatıyor.

Gwyneth Paltrow, Kevin Spacey, Leland Orser ve Richard Schiff gibi isimlerin de rol aldığı filmin yönetmen koltuğunda David Fincher oturuyor.

"Aydınlık Hayallerimiz"
Senaristliğini ve yönetmenliğini Payal Kapadia'nın üstlendiği "Aydınlık Hayallerimiz", Mumbai'de yaşayan ve ilişkilerinde sorunlar yaşayan iki hemşirenin hikayesini odağına alıyor.

Haftanın animasyonları
Jeff Fowler imzalı "Kirpi Sonic 3", insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'in maceralarını beyaz perdeye taşıyacak.

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek haftanın diğer animasyon filmi TRT ortak yapımı "Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda", bir kaza sonucu açılan portalla kendilerini Minigen adlı bir gezegende bulan Aslan ve arkadaşları ile onları bulmak için bir maceraya atılan Hürkuş ve Hürjet'in hikayesini anlatıyor.

Meksika yapımı animasyon filmi "Yumurtalar Firarda Buz Macerası" ise bir sözü yerine getirmek için Güney Kutbu'na gitmek zorunda kalan Toto ve ailesinin maceralarını konu ediniyor


Kaynak: AA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”